Beeldjes Bedanken - zakelijke beeldjes met het thema Bedanken

bedankt voor de samenwerking cadeauOnze beeldjes bedanken om een zakelijke relatie uw waardering te tonen. Is er een collega, werknemer, baas of zakelijke partner in uw omgeving die u wilt bedanken? Denk dan eens aan een mooi bronzen bedank beeldje. Onze zakelijke beeldjes vormen een blijvende herinnering aan vertrouwen of een mooie geleverde prestatie.

U kunt een ook een bedank beeldje als cadeau geven aan een vriend of familielid en hem of haar bedanken in de persoonlijke sfeer. Bekijk dan eens onze vriendschapsbeeldjes of andere leuke kleine beeldjes.
 

Een bedank beeldje met een fles wijn als cadeau

U kunt bij Bronzen Beelden Winkel ook iemand bedanken met een fles wijn gecombineerd met een bronzen beeldje naar keuze zodat het helemaal bijzonder wordt. Onze bronzen beelden zijn verkrijgbaar in allerlei formaten en prijsklassen. Een klein bronzen beeld hoeft niet duur te zijn en vormt een prachtige aanvulling op uw bedankje.
 

Beeldje bedankt met persoonlijke inscriptie

U kunt het bedankt beeldje nog persoonlijker maken door deze te voorzien van een tekstplaatje met persoonlijke tekst op de sokkel. Wat u ook wilt zeggen tegen de ontvanger, wij kunnen het voor u op het beeld zetten. Hierbij is ook een logo aanbrengen op het tekstplaatje mogelijk. Uw bedankje wordt zo een blijvend cadaau. Heeft u vragen over een van onze beeldjes bedanken van zakelijke relaties? Neem dan gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het bedank beeldje

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel