Blijvende herinnering kat | Overlijden kat sterkte geschenk

Blijvende herinnering katBlijvende herinnering kat. Katten bestaan in alle soorten en maten. De onderzoekende poes die vaak van huis is, of de luie kater die altijd ligt te slapen bij de verwarming. Uw kat is een vertrouwde aanwezige in huis, totdat deze er niet meer is. Dat laat een leegte achter.

Gelukkig kunt u een blijvende herinnering aan uw kat in huis halen met een stijlvol katten beeld van Bronzenbeeldenwinkel als blijvende herinnering cadeau . Of u geeft een tastbare herinnering cadeau aan een naaste wiens kat is overleden. Dit aandenken aan een overleden kat kan als troost cadeau overlijden werken en een mooie herinnering vormen in huis of in de tuin.

 

Aandenken overleden kat of poes

In het assortiment van Bronzenbeeldenwinkel vindt u een grote collectie dierenbeelden zoals  blijvende herinnering hond, waar ook beelden van katten zijn opgenomen. U heeft keuze uit een grote verscheidenheid, zodat u het karakter van uw kat kunt eren zoals u wilt. Kies bijvoorbeeld voor een slapende kat, een lieve kitten, twee katers bij elkaar of een kat met een vlinder op zijn snoetje. 

 

Overlijden kat sterkte geschenkKat in huis of tuin 

Onze beelden zijn zowel geschikt voor plaatsing in huis als in de tuin. Als uw kat een buitenkat was, plaatst u het beeld natuurlijk in de tuin of op het balkon. Een poes die graag binnen was kunt u gedenken door het beeldje binnen neer te zetten, bijvoorbeeld in de gang, woonkamer of slaapkamer.

Daarnaast zijn er ook twee beelden speciaal voor binnen, met bijpassende sokkel. Deze staan prachtig op of in de kast, of in de vensterbank. Op de bijgeleverde sokkel kunt u bovendien een mooie inscriptie laten zetten. Daarmee steekt u de ontvanger een hart onder de riem. Zet de naam van het katje bijvoorbeeld op de sokkel, zodat het beeldje echt aan die kat of poes doet denken.

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over de blijvende herinnering kat

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2021 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel