Sterkte cadeau schenken | cadeau om iemand te steunen

sterkte cadeauEen sterkte cadeau is een kado om iemand te steunen of om sterkte te wensen. Er zijn talloze momenten in het leven waarop mensen het moeilijk hebben. Als iemand ziek wordt, als iemand overlijdt of  als het leven gewoon even niet loopt zoals zij zouden willen. Dan wens je iemand natuurlijk sterkte toe.

Wil je een naaste laten weten dat je echt aan hem of haar denkt? Zet je sterktewens dan extra kracht bij en geef een sterkte cadeau aan hem of haar. Een passend en tijdloos geschenk geef je in de vorm van een bronzen beeldje. In ons ruime assortiment bronzen beeldjes vind je altijd een beeld dat perfect is voor jouw situatie, of die van je dierbare.
 

Cadeau om iemand een hart onder de riem te steken

cadeau om iemand te steunenIemand steunen in moeilijke tijden vereist geen groot gebaar. Het gaat om de intentie waarmee je het geschenk geeft. Een cadeau om iemand sterkte te wensen kan prima bestaan uit een klein bronzen beeldje. Een beeldje van een hart of een paar dat elkaar omarmt, bijvoorbeeld.

Je kunt ook kiezen voor een beeld van een familie, om het belang van jullie familieband te benadrukken. Zo’n beeld kan uiteraard ook een vriendschap verbeelden. Met het juiste beeld en sterkte cadeautje kun je de boodschap afgeven die jouw naaste op dat moment nodig heeft.
 

Steuntje in de rug cadeau

De meeste mensen plaatsen kleine bronzen beeldjes binnen, bijvoorbeeld op de schoorsteenmantel, het nachtkastje of een andere bijzondere plek. Geef er bijvoorbeeld een mooie kaars bij, zodat de ontvanger een kaarsje kan branden bij het beeldje. Een kaart met een liefdevolle boodschap kan een sterkte cadeautje ook goed vergezellen.

Een sterkte cadeau in de vorm van een klein bronzen beeldje kan altijd, of je nu een collega, je partner of een goede vriend een hart onder de riem wilt steken.
 

Sterkte cadeau met persoonlijke tekst online bestellen

U kunt een sterkte cadeau eenvoudig online bestellen in twee stappen. U kunt er voor kiezen om op de sokkel van het beeldje te voorzien van een tekstplaatje waar u uw eigen tekst in kunt laten graveren om zo het beeldje nog persoonlijker te maken.

Uw bestelling wordt met Track & Trace code verzonden zodat u verzekerd bent van een goede levering. Heeft u vragen over een sterkte cadeau kopen? Neem gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het sterkte cadeau

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel