Sterrenbeeld Stier cadeau

sterrenbeeld stier cadeauSterrenbeeld stier cadeau. Opzoek naar een sterrenbeeld cadeau voor het sterrenbeeld stier? Dan zit u hier goed. Voor veel mensen is het lastig om een origineel cadeau te verzinnen. Gelukkig hebben wij de perfecte oplossing voor dit probleem! Mooie stieren beelden als persoonlijk sterrenbeeld cadeau voor een stier.

Onze sterrenbeelden zijn namelijk gekoppeld aan onze geboortedatum. Heb je het sterrenbeeld stier, dan ben je geboren tussen 20 april en 20 mei. Dat betekent dat het sterrenbeeld stier in deze periode als figuur aan de sterrenhemel te zien is. Het is dus niet alleen een origineel cadeau, maar ook zeer persoonlijk. Een sterrenbeeld is overigens niet alleen zeer geschikt als verjaardagscadeauspiritueel cadeau maar ook als geboortegeschenk!
 

Het sterrenbeeld Stier datum en karaktereigenschappen

Het sterrenbeeld stier heb je als je geboren bent tussen 20 april tot 20 mei. Stieren staan bekend als zeer attent, betrokken en stabiele mensen. Stieren nemen liever geen grote risico's, maar zoeken naar emotionele en financiële veiligheid. Stieren houden van rust en regelmaat. Dit alles maakt een Stier een zeer loyale werknemer.

Stieren houden niet van veranderingen en gaan door wanneer anderen allang hadden opgegeven. Wanneer de Stier zich aangevallen voelt wordt de Stier opstandig en koppig. Hierin lijkt het sterrenbeeld veel op het dier met dezelfde naam. Stieren zijn eigenwijs en daarom is het moeilijk om een Stier te overtuigen van zijn/haar ongelijk. Wil je een compromis sluiten met een Stier? Zorg er dan voor dat je jouw standpunten goed kunt onderbouwen!
 

Een bronzen beeld van het sterrenbeeld Stier

kado voor stier beeldStieren staan bekend om hun sterke karakters en veel stieren zijn heel trots op hun onafhankelijkheid en kracht. Door een Stier te verrassen met een bronzen sterrenbeeld kun je ze laten zien dat ook jij hun sterke karakter waardeert.

Brons wordt over het algemeen gezien als éen van de stoerste kleuren, dat zal de Stier zeker aanspreken. Daarnaast worden onze beelden gemaakt door vakmensen waardoor we een hoge kwaliteit kunnen garanderen. Dit betekent dat je lang van onze beelden kan genieten. 

 

Kado sterrenbeeld stier kopen

Hieronder vindt u ons assortiment  cadeau voor het sterrenbeeld stier. 
Klik op de afbeelding om het artikel te bekijken. 

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel