Bronzen roofvogel beeld van een adelaar, valk of havik als tuinbeeld

roofvogel beeld, tuinbeeld roofvogelEen roofvogel beeld als eyecatcher in uw tuin. Met een valk, havik of adelaar in brons als roofvogel tuinbeeld bent u ervan verzekerd dat u hier naar blijft naar kijken.

Kenmerkend voor roofvogels zijn dat ze uitstekend kunnen vliegen, zeer wendbaar zijn, een verziende blik, krachtige klauwen en een scherpe snavel hebben. Ze zijn perfect in staat om te kunnen jagen en een prooi te kunnen vangen. Onderaan de pagina vindt u zeer indrukwekkende bronzen roofvogels.

De bronzen adelaar beelden die hun vleugels hebben uitgeslagen hebben een enorme spanwijdte. Ze zijn ofwel op jacht of ze staan op het punt om hun jongen te voeden. Ook worden ze vaak getoond op een boomstam of boomstronk. Ook dit is dan helemaal in brons gegoten.
 

vinkjeGRATIS verzending binnen Nederland en België
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
vinkjeGRATIS plaatsing beeld in uw tuin vanaf € 2.000,=
 

We hebben ook beelden van roofvogels van een Rode Wouw havik in twee verschillende poses. Deze kan worden geleverd op een natuurstenen sokkel. Daarnaast hebben we beelden van de kleinere roofvogel, de valk. Voor eigenlijk alle beelden geldt dat ze zowel buiten als binnen geplaatst kunnen worden.
 

Hoe kunt u een roofvogel beeld bevestigen?

Onder de poten van een zeearend, havik, valk of ander roofvogel beeld zitten gaatjes. U kunt gaatjes boren in de sokkel en het roofvogel beeld met schroefdraden en montagelijm bevestigen op een sokkel. U kunt deze werkzaamheden ook aan ons uitbesteden.
 

Tuinbeeld roofvogel op een sokkel

roofvogel beeld, tuinbeeld roofvogelVoor een extra bijzonder effect kunt u het bronzen roofvogel beeld plaatsen op een sokkel zodat het een tuinbeeld wordt. Een mooie sokkel voor bij een roof vogel beeld is een zuil van basalt of een zwerfkei zodat het natuurlijke effect wordt versterkt.

Wij kunnen het door u gewenste roofvogel beeld voor u op een zuil, kei of sokkel monteren. Bestelt u beeld met sokkel samen dan wordt deze vanaf € 2.000,= kosteloos bij u in de tuin geplaatst. De zeearend, havik of valk wordt dan op de zuil bevestigd, u hoeft dan helemaal niets te doen!

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden van natuurlijke zuilen en sokkels.
 

Beeld adelaar, valk of havik online bestellen

Klik op de afbeelding van uw keuze om meer informatie te zien over het roofvogel beeld en de prijs. Bent u nog steeds geïnteresseerd? Dan kunt u gelijk in 2 gemakkelijke stappen een adelaar beeld of valk beeld online kopen. Uw bestelling wordt met Track & Trace code verzonden zodat u verzekerd bent van een goede levering.
 

Beeld roofvogel in het echt bekijken

Onze beelden van roofvogels van een zeearend, valk of havik eerst in het echt bekijken kan ook. U kunt onze showroom vrijblijvend op afspraak bezoeken, zodat wij voldoende tijd voor u kunnen inplannen. Heeft u vragen over een roofvogel beeld kopen? Neemt gerust contact op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het bronzen roofvogel beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel