Bronzen roofvogel beelden: beeld adelaar of valk voor in de tuin

roofvogel beeld, tuinbeeld roofvogelBent u op zoek naar een dierenbeelden voor in de tuin waar u en iedereen die langs komt zijn of haar ogen niet van af zal kunnen houden? In deze categorie vindt u zeer indrukwekkende bronzen roofvogel beelden. De bronzen adelaar beelden die hun vleugels hebben uitgeslagen hebben een enorme spanwijdte. Ze zijn ofwel op jacht of ze staan op het punt om hun jongen te voeden.
 

vinkjeGRATIS verzending binnen Nederland
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
 

We hebben ook een roofvogel beeld van alleen de kop van een adelaar. Deze wordt geleverd op een natuurstenen sokkel. Daarnaast hebben we beelden van de kleinere roofvogel, de valk. Voor eigenlijk alle beelden van roofvogels geldt dat ze zowel buiten als binnen geplaatst kunnen worden.

 

Uw roofvogel beeld op een sokkel

Voor een extra bijzonder effect kunt u het bronzen roofvogel beeld plaatsen op een sokkel. Een mooie sokkel voor bij een roofvogel beeld is een zuil van versteend hout of een zwerfkei zodat het natuurlijke effect wordt versterkt. Wij kunnen het door u gewenste roofvogel beeld voor u op een zuil, kei of sokkel monteren.

roofvogel beelden, bronzen roofvogel

 

Beeld adelaar of beeld valk online kopen

Klik op de afbeelding van uw keuze om meer informatie te zien over het roofvogel beeld en de prijs. Bent u nog steeds geïnteresseerd? Dan kunt u gelijk in 4 gemakkelijke stappen een adelaar beeld of valk beeld online kopen. We verwerken uw bestelling met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Heeft u vragen over een roofvogel beeld kopen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het bronzen roofvogel beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2020 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel