Condoleance cadeau | Uitvaart geschenken voor iemand in rouw

condoleance cadeauCondoleance cadeau. Er zijn verschillende manieren waarop je mensen kunt steunen na het overlijden van een dierbare. Je wilt jouw naasten een hart onder de riem steken of laten weten dat u aan ze denkt. Dat zou ook kunnen in de vorm van een condoleance cadeau.

Hiermee geef je een blijvend, tastbaar condoleance cadeau waarmee je samen je dierbare kunt gedenken of  juist als steunbetuiging . Maar wat geef je iemand bij overlijden ? Wij hebben diverse  codoleance cadeau of gedenk geschenken in de vorm van een mooi betekenisvol bronzen beeldje. Deze zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en formaten.

Zo kun je zelfs in de moeilijkste tijden je naasten steunen bij het verlies van hun familielid, partner of vriend. Uitvaart geschenken zijn ook heel geschikt als je iemand wilt steunen die wat verder van je af staat, zoals een collega of kennis die onlangs een dierbare is verloren. Soms zegt een tastbaar geschenk veel meer dan woorden en voelt juist dat als een passende keuze voor een overlijden in jouw omgeving. Zo weet deze persoon dat je er voor hem bent. 
 

Geschenk bij de uitvaart als gecondoleerd cadeau

condoleance cadeau troostWanneer je het condoleance cadeau geeft is aan jou. Sommige mensen kiezen ervoor een gedenk geschenk enige tijd na het overlijden als troost cadeau overlijden te geven, op een symbolisch moment. Bijvoorbeeld een maand, half jaar of jaar na het overlijden. Zo markeer je de sterfdatum op passende wijze én laat je weten dat je ondanks het verstrijken van de tijd nog aan je naasten denkt.

Daarnaast is het mogelijk een condoleance cadeau te geven bij de uitvaart, bijvoorbeeld tijdens het condoleren,maar wanneer u dit onprettig vindt kan het natuurlijk ook na afloop van de uitvaat. Onze kleine beeldjes vormen een hartverwarmend geschenk in een moeilijke tijd.


 

Een condoleance cadeau om te laten weten dat iemand er niet alleen voor staat. condoleance kado als herinnering

Een condoleance cadeau voelt voor sommige mensen wellicht wat ongemakkelijk om te geven. Echter uit onze ervaring weten we dat een gecondoleerd cadeau altijd zeer wordt gewaardeerd. 

Een beeld zegt vaak meer dan woorden, met een beeldje als condoleance  kunt u de de naasten laten weten dat u aan ze denkt en dat ze er niet alleen voor staan. 
 

Een kado als herinnering als steun 

De bronzen beeldjes die verkrijgbaar zijn als condoleance geschenk zijn uniek en gaan een leven lang mee. De veelzijdigheid en het ingetogen karakter van de bronzen beeldjes maken ze een uitstekend geschenk voor een uitvaart.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het condoleance cadeau

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2021 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel