Condoleance cadeau | Uitvaart geschenken voor iemand in rouw

condoleance cadeauEen condoleance cadeau schenken als steun voor, tijdens of na een uitvaart. Er zijn verschillende manieren waarop u mensen kunt steunen na het overlijden van een dierbare. U wilt uw naasten in rouw een hart onder de riem steken of laten weten dat u aan ze denkt. Dat zou ook kunnen in de vorm van een condoleance cadeau.

Hiermee geeft u een blijvend, tastbaar condoleance cadeau waarmee u samen uw dierbare kunt gedenken of juist als steunbetuiging. Maar wat geef je iemand bij overlijden? Wij hebben diverse  codoleance cadeau of gedenk geschenken in de vorm van een mooi betekenisvol bronzen beeldje. Deze zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en formaten.
 

Passende uitvaart geschenken

Zo kunt u zelfs in de moeilijkste tijden uw naasten steunen bij het verlies van hun familielid, partner of vriend. Uitvaart geschenken zijn ook heel geschikt als u iemand wilt steunen die wat verder van u af staat, zoals een collega of kennis die onlangs een dierbare is verloren. Soms zegt een tastbaar geschenk veel meer dan woorden en voelt juist dát als een passende keuze voor een overlijden in uw omgeving. Zo weet deze persoon dat u er voor hem of haar bent.
 

Geschenk bij de uitvaart als gecondoleerd cadeau

condoleance cadeau troostWanneer u het condoleance cadeau geeft is aan u. Sommige mensen kiezen ervoor een gedenk geschenk enige tijd na het overlijden te geven als troost cadeau overlijden, op een symbolisch moment. Bijvoorbeeld een maand, half jaar of jaar na het overlijden. Zo markeert u de sterfdatum op passende wijze én laat u weten dat je ondanks het verstrijken van de tijd nog aan uw naasten denkt.

Daarnaast is het mogelijk een condoleance cadeau te geven bij de uitvaart, bijvoorbeeld tijdens het condoleren, maar wanneer u dit onprettig vindt kan het natuurlijk ook een paar dagen voor de uitvaart. Onze kleine beeldjes vormen een hartverwarmend geschenk in een moeilijke tijd.
 

Een condoleance cadeau om te laten weten dat iemand er niet alleen voor staat

condoleance kado als herinneringEen condoleance cadeau voelt voor sommige mensen wellicht wat ongemakkelijk om te geven. Echter uit onze ervaring weten we dat een gecondoleerd cadeau altijd zeer wordt gewaardeerd. 

Een beeld zegt vaak meer dan woorden, met een beeldje als condoleance  kunt u de de naasten laten weten dat u aan ze denkt en dat ze er niet alleen voor staan.
 

Een uitvaart kado als herinnering als steun 

De bronzen beeldjes die verkrijgbaar zijn als condoleance geschenk zijn uniek en gaan een leven lang mee. De veelzijdigheid en het ingetogen karakter van de bronzen beeldjes maken ze een uitstekend geschenk voor een uitvaart.

U kunt een condoleer kado gemakkelijk online bestellen. Deze wordt met Track & Trace code aan u verzonden zodat u verzekerd bent van een goede levering. Heeft u vragen over een condoleance cadeau kopen? Neem gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het condoleance cadeau

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel