Navigatie

Condoleance cadeau | Een uitvaart geschenk kopen

Condoleance cadeau. Er zijn verschillende manieren waarop je mensen kunt steunen na het overlijden van een dierbare. In sommige gevallen zul je jouw naasten een hart onder de riem willen steken, bijvoorbeeld in de vorm van een condoleance cadeau. Hiermee geef je een blijvend, tastbaar gedenk geschenk waarmee je samen je dierbare kunt gedenken. Dit zogeheten condoleance cadeau of gedenk geschenk, is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en formaten.

Zo kun je zelfs in de moeilijkste tijden je naasten steunen bij het verlies van hun familielid, partner of vriend. Uitvaart geschenken zijn ook heel geschikt als je iemand wilt steunen die wat verder van je af staat, zoals een collega of kennis die onlangs een dierbare is verloren. Soms zegt een tastbaar geschenk veel meer dan woorden en voelt juist dat als een passende keuze voor een overlijden in jouw omgeving.
 

Geschenk bij de uitvaart

Wanneer je een condoleance cadeau geeft is aan jou. Sommige mensen kiezen ervoor een gedenk geschenk enige tijd na het overlijden cadeau te geven, op een symbolisch moment. Bijvoorbeeld een maand, half jaar of jaar na het overlijden. Zo markeer je de sterfdatum op passende wijze én laat je weten dat je ondanks het verstrijken van de tijd nog aan je naasten denkt. Daarnaast is het mogelijk een condoleance cadeau te geven bij de uitvaart, bijvoorbeeld tijdens het condoleren. Onze kleine beeldjes vormen een hartverwarmend geschenk in een moeilijke tijd.
 

Unieke bronzen beeldjes

De bronzen beeldjes die verkrijgbaar zijn als condoleance geschenk zijn uniek en gaan een leven lang mee. De veelzijdigheid en het ingetogen karakter van de bronzen beeldjes maken ze een uitstekend geschenk voor een uitvaart.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2020 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel