Urn kat | Katten urnen met naam

Een urn kat online bestellen om uw overleden kat of poes te gedenken. Bronzen beelden winkel biedt dierenurnen aan als een herinnering aan uw poes. Wie geluk heeft mag kat of poes een lange tijd bij zich houden. Met de levensverwachting van katten is de kans echter groot dat u vroeg of laat toch afscheid moet nemen van uw kat. Als uw kat grote waarde had en u het beestje erg mist, kan het prettig zijn de as van uw kat thuis bij u te houden. Bronzenbeeldenwinkel biedt uiteenlopende, stijlvolle urnen en asbeeldjes waarin u de as kunt bewaren. Ook hebben wij katten beelden en beelden als blijvende herinnering kat.

Niemand ziet dat het om een asbeeldje gaat. De beeldjes laten stuk voor stuk een vrolijke, lieflijke voorstelling zien van een slapende of spelende kat. Ook hebben wij katten beelden of Deze kunt u op elke plek in of rondom het huis neerzetten. Bijvoorbeeld in de vensterbank in de woonkamer, de slaapkamer of de lievelingsplek van uw kat in uw huis of tuin. Hiermee geeft u uw overleden kat of poes een mooi plekje in huis. Met een dierenurn voor uw kat heeft u bovendien altijd een waardige bestemming voor de as van uw huisdier na de crematie.
 

Urn slapende kat | Urn overleden kat

Wie geluk heeft mag kat of poes een lange tijd bij zich houden. Met de levensverwachting van katten is de kans echter groot dat u vroeg of laat toch afscheid moet nemen van uw kat. Als uw kat grote waarde had en u het beestje erg mist, kan het prettig zijn de as van uw kat thuis bij u te houden. Bronzenbeeldenwinkel biedt uiteenlopende, stijlvolle urnen en asbeeldjes waarin u de as kunt bewaren. Niemand ziet dat het om een asbeeldje gaat.

De beeldjes laten stuk voor stuk een vrolijke, lieflijke voorstelling zien van een slapende of spelende kat. Deze kunt u op elke plek in of rondom het huis neerzetten. Bijvoorbeeld in de vensterbank in de woonkamer, de slaapkamer of de lievelingsplek van uw kat in uw huis of tuin. Hiermee geeft u uw overleden kat of poes een mooi plekje in huis. Met een dierenurn voor uw kat heeft u bovendien altijd een waardige bestemming voor de as van uw huisdier na de crematie.
 

Herinnering aan uw overleden poes

Met de speciale urnen voor huisdieren, zoals de urn voor uw kat, maakt u een mooie gedenkplek voor uw poes of kater in huis. Hier kunt u een kaarsje branden of het favoriete kleedje van kat of poes bewaren. U heeft alle vrijheid de gedenkplek zelf in te richten. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen de urn voor de overleden kat aan te vullen met andere mooie bronzen dierenbeeldjes van katten. Zo creëert u een tastbare plek voor uw geliefde, overleden huisdier. Bovendien kunt u de as in de urn altijd meenemen, dus blijft uw huisdier bij u als u bijvoorbeeld gaat verhuizen.
 

Persoonlijke urn kat

Een urn voor een kat uitzoeken is heel persoonlijk. Wilt u een kennis die onlangs zijn of haar huisdier is verloren een hart onder de riem steken? Dan is een bronzen beeldje een mooi gebaar. Uiteraard kunt u ook een urn voor de kat geven, maar de meeste baasjes zoeken dit persoonlijke geschenk toch liever zelf uit. Wilt u een urn uitkiezen voor uw eigen kat? Let dan goed op de inhoud van de urn. Deze staat bij elk product vermeld. Met het ruime assortiment dierenurnen voor kat en hond is er altijd een asbeeldje of urn dat precies bij uw huisdier past.Ook hebben wij een persoonlijke urn hond.  Alle urnen en beeldjes zijn gemaakt van hoogwaardig brons, zoals u van Bronzenbeeldenwinkel gewend bent.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel