Wat te doen met geld erfenis?

Wat te doen met geld erfenis? Geld dat je erft heeft uiteraard een bijzondere waarde. Misschien wil je graag iets terug doen met het geld dat je hebt ontvangen van een overleden dierbare. Je kunt dat op meerdere manieren doen. Sommige mensen schenken een deel van het geld aan een goed doel dat bij de overledene past, of gebruiken het geld voor gedenk geschenk als aandenken.

Als jij op zoek bent naar een mooi aandenken aan een overledene zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een bronzen beeldje dat doet denken aan jouw dierbare. Een bronzen beeldje vormt een tastbare herinnering aan jouw oma, vader, partner of vriend en gaat een leven lang mee.
 

Cadeau voor herdenken geven

Een tastbare herinnering in de vorm van een bronzen beeldje hoef je niet aan jezelf te geven. Misschien voelt het beter om een geschenk te geven aan de naasten die een moeilijke periode meemaken na het overlijden van jullie familielid. Met een klein bronzen beeldje ter nagedachtenis aan de persoon waarvan jij de erfenis ontving, zeg je meer dan duizend woorden. Je drukt ermee uit dat je aan je naasten en de overledene denkt en laat zien dat je de erfenis op doordachte wijze aanwendt. Een eerste bezoek aan je familieleden na de uitvaart kan een passend moment zijn om een dergelijk cadeau te geven.
 

Welk beeld kies je uit?

Of je nu een beeld voor jezelf of je familie wilt uitzoeken, je doet er altijd goed aan het beeldje af te stemmen op de overledene. Had hij of zij bepaalde voorkeuren of hobby’s? Dan kun je een beeld uitzoeken dat goed bij hem of haar past. Bijvoorbeeld een mooi dierenbeeld, een beeld van een moeder of gezin, of een kunstzinnig beeld. Met ons ruime assortiment bronzen beeldjes voor binnen en buiten is er altijd een geschikt beeld te vinden.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel