Cadeau nieuwe baan schenken aan iemand die een nieuwe job heeft

Cadeau nieuwe baan. Aangenomen worden bij een nieuwe werkgever is een hele prestatie, of het nu gaat om een eerste baan of een tweede of derde functie. Heeft uw partner, kind of goede vriend een felbegeerde nieuwe baan in de wacht gesleept? Vier dat dan samen met een cadeau voor een nieuwe baan. Bronzenbeeldenwinkel biedt mooie beeldjes aan die dit moment op passende wijze markeren. Een bronzen beeldje is een uitstekend cadeau nieuwe baan. De ontvanger kan het zakelijke geschenken immers op zijn of haar nieuwe werkplek neerzetten. Daar herinnert uw geschenk elke dag aan de behaalde mijlpaal. De beeldjes uit deze collectie zijn gemaakt van hoogwaardig brons, uitgevoerd in prachtige ontwerpen. Ondanks de hoge kwaliteit zijn de beeldjes bijzonder vriendelijk geprijsd. U geeft dit beeldje ook als u slechts beschikt over een klein budget.   

 

 

Keuze in geschenken voor een nieuwe baan

Diverse bronzen beeldjes zijn geschikt voor deze gelegenheid, zoals het beeld ‘Het glas heffen’, waarmee u laat zien dat u trots bent en de nieuwe baan graag wilt vieren. Of u kiest voor ‘Een nieuw begin’, een beeldje waarmee u laat weten dat de ontvanger zeer verguld mag zijn met zijn of haar prestatie. Beide beeldjes zijn voorzien van een kleine sokkel waarop u een inscriptie kunt laten aanbrengen. Zo maakt u uw cadeau echt persoonlijk. Feliciteer de ontvanger met de nieuwe functie of wens hem of haar veel succes. Elke denkbare boodschap kan middels een inscriptie op het beeldje worden geplaatst.

 

Een persoonlijke felicitatie nieuwe baan

Naast de collectie cadeaus voor een nieuwe baan zijn er nog meer bronzen beeldjes die geschikt zijn voor deze gelegenheid. Een deel van de beeldjes uit het assortiment geslaagd cadeaus vormt ook een mooi geschenk, zoals ‘Trots’, ‘De Mijlpaal’ of ‘Geluk wensen’. In het ruime assortiment van Bronzenbeeldenwinkel vindt u altijd wel een geschenk dat precies bij de gelegenheid en de ontvanger past.

 

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Uitsluitend op afspraak geopend

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2021 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel