Bronzen uilen beelden | Beeld uil kopen voor in de tuin

Bronzen uilen, beeld uil, uilen beeldenEen uil beeld voor in de tuin laat een onuitwisbare indruk achter. Uilen staan bekend als echte nachtdieren. Overdag slapen ze om ’s nachts op jacht te gaan. Daardoor is het een zeldzaamheid om ze overdag te spotten. Dat geldt gelukkig niet voor onze bronzen uilen beelden. Hier kunt u de hele dag door van genieten.

De uilen van brons die wij voor u beschikbaar hebben, zijn op verschillende vlakken verschillend van elkaar. De afwerking verschilt onder andere. Kies voor een prachtig gladde afwerking of juist voor een erg gedetailleerde afwerking, waardoor het lijkt alsof het verenpak net echt is. De uilenbeelden van brons hebben we in karakteristieke bronstinten verkrijgbaar. Ook een witte uil behoort tot de opties.
 

vinkje GRATIS verzending binnen Nederland en België
vinkje GRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen

 

uilen beelden, beelden uil
 

Verschillende soorten bronzen beelden van uilen

uilen beeldjes, beeldje uilDe uilen staan met indringende ogen op wacht (op een tak), zijn verscholen in een holle boom of vliegen in de lucht op zoek naar een prooi. De bronzen uilenbeelden hebben we in klein formaat en groot formaat in het assortiment. Ze variëren van tafelmodel tot een hoogte van wel 2 meter.

De bronzen beelden van uilen zijn allen weerbestendig, wat betekent dat ze probleemloos in weer en wind buiten kunnen staan. Ook binnenshuis zijn de uilen beeldjes overigens prima te plaatsen.
 

Tuinbeeld uil inclusief sokkel bestellen

tuinbeeld uil, beeld uil voor in de tuinEen tuinbeeld uil van brons kan prima geplaatst worden op een sokkel. We hebben een ruime keuze in verschillende soorten sokkels. Hierbij valt te denken aan materialen als hardsteen, graniet of basalt. Een sokkel kan qua uitstraling veel betekenen voor een uilenbeeld van brons voor in de tuin.

Alle tuinbeelden van uilen (en sokkels) kunt u verkrijgen in onze webshop of in het echt bekijken in onze showoom. Wilt u onze showroom met beelden van uilen voor in de tuin bezoeken, dan verzoeken wij u vriendelijk een afspraak te maken. Het is ook mogelijk dat wij het uilenbeeld op sokkel bij u in de tuin plaatsen.

Naast een uil als tuinbeeld is het ook mogelijk om de kleinere uilen beeldjes op een klein sokkeltje te bevestigen zodat bijvoorbeeld als afstudeercadeau gegeven kan worden.
 

Video van onze bronzen uil beelden voor in de tuin

Deze uilen van brons zijn werkelijk prachtig en kunnen geplaatst worden op een sokkel van Basalt (natuursteen) wat een prachtig natuurlijk effect geeft of op een strakke sokkel van Hardsteen.
 

   
 

Beeld uil kopen? Bestel online of bezoek ons

U kunt gemakkelijk en veilig een uil van brons kopen in onze webshop. Wij hebben ook diverse beelden van uilen te koop in onze showroom. Mocht u nog vragen hebben over een uil beeld kopen, neem dan gerust contact met ons op. Bekijk ook onze andere dierenbeelden.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over de bronzen uil

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel