Navigatie

Bronzen uilen beelden | Beeld uil kopenBronzen uilen, beeld uil

Uilen staan bekend als echte nachtdieren. Overdag slapen ze om ’s nachts op jacht te gaan. Daardoor is het een zeldzaamheid om ze overdag te spotten. Dat geldt gelukkig niet voor onze bronzen uilen beelden. Hier kunt u de hele dag door van genieten. De uilen van brons die wij voor u beschikbaar hebben, zijn op verschillende vlakken verschillend van elkaar. De afwerking verschilt onder andere. Kies voor een prachtig gladde afwerking of juist voor een erg gedetailleerde afwerking, waardoor het lijkt alsof het verenpak net echt is. De uilenbeelden van brons hebben we in karakteristieke bronstinten verkrijgbaar. Ook een witte uil behoort tot de opties.
 

vinkje​​​GRATIS verzending binnen Nederland
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
 

Verschillende soorten bronzen beelden van uilen

De uilen staan met indringende ogen op wacht (op een tak), zijn verscholen in een holle boom of vliegen in de lucht op zoek naar een prooi. De bronzen uilenbeelden hebben we in klein formaat en groot formaat in het assortiment. Ze variëren van tafelmodel tot een hoogte van wel 2 meter. De bronzen beelden van uilen zijn allen weerbestendig, wat betekent dat ze probleemloos in weer en wind buiten kunnen staan. Ook binnenshuis zijn ze overigens prima te plaatsen.

 

Uilenbeeld inclusief sokkel bestellen

Een uilenbeeld van brons kan prima geplaatst worden op een sokkel. We hebben een ruime keuze in verschillende soorten sokkels. Hierbij valt te denken aan materialen als beton, marmer, hardsteen of natuursteen. Bekijk eens de video van een uil van brons die geplaatst is op een sokkel van Basalt (natuursteen), wat een prachtig natuurlijk effect geeft. Zo krijgt u een goede indruk van wat een sokkel qua uitstraling kan betekenen voor een uilenbeeld van brons. Alle beelden van uilen (en sokkels) kunt u verkrijgen in onze webshop. Na het plaatsen van uw bestelling wordt deze tussen de tot 5 werkdagen bij u afgeleverd. Kijk ook eens bij onze andere dierenbeelden.  

 

Video van een bronzen uil

Deze uil van brons is geplaatst op een sokkel van Basalt (natuursteen) wat een prachtig natuurlijk effect geeft.

 

Beeld uil brons kopen

U kunt gemakkelijk en veilig een uil van brons kopen in onze webshop. Mocht u nog vragen hebben over een uil beeld kopen, neem dan gerust contact met ons op. Bekijk ook onze andere dierenbeelden.

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over de bronzen uil

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2019 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel