Muziek cadeau | Gepersonaliseerd muziek cadeau

muziek cadeauBent u op zoek naar een cadeau voor een echte muziekliefhebber? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze bronzen beelden zijn verkrijgbaar in meerdere vormen die absoluut zullen worden gewaardeerd door échte muziekliefhebbers. Bespeelt de persoon in kwestie een muziekinstrument? Kies dan voor een beeldje dat aansluit bij zijn of haar muzikale vaardigheden, bijvoorbeeld een pianist of een jongen met gitaar.

Bent u op zoek naar een meer algemeen muziek cadeau? Kiest u dan voor het bronzen beeldje van een muzieksleutel of notenbalk. Door het strakke design van de beeldjes, passen ze in ieder interieur en zullen ze niet misstaan op een bureau, bijzettafeltje of boekenkast. Een écht origineel cadeau voor een muziekliefhebber (man of vrouw). En zo hebben wij nog vele andere  geschenken.


Een origineel cadeau voor een muziek liefhebber man of vrouw

Onze bronzen beelden zijn een origineel cadeau voor een muziek liefhebber, zowel man als vrouw. Zo hebben we mannelijke bronzen beelden met een gitaar, piano of bastrom, maar ook vrouwelijke muzikanten met bijvoorbeeld een viool of trompet. Naast muzikanten, kunt u bij ons ook terecht voor bronzen beelden van zangers, dansers en zelfs een heus fanfare korps. Welk beeldje u ook kiest: u bent bij ons verzekerd van de beste kwaliteit. Onze kunstenaars werken uitsluitend met de beste materialen en ieder beeldje wordt met de hand afgewerkt. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat ieder beeldje uniek en origineel blijft. Veel van onze beelden worden bovendien gemaakt in een kleine, exclusieve oplage. Deze beelden worden geleverd met nummering en bijbehorend certificaat. 


Bronzen beeld als gepersonaliseerd muziek cadeau

Muziek liefhebbers delen hun liefde voor muziek graag met anderen. Een bronzen beeld als muziek cadeau zal daarom niet snel verdwijnen achter gesloten deuren. In plaats daarvan zal de liefhebber ons beeld hoogstwaarschijnlijk op een mooie plek in huis willen plaatsen. Ook hier kunnen wij bij helpen! In onze webwinkel vindt u meerdere sokkels, waarop het beeld trots kan worden gepresenteerd. Onze sokkels zijn verkrijgbaar in meerdere materialen, zoals graniet, basalt en hout.

Een bronzen beeld is natuurlijk al een leuk om te geven, maar een gepersonaliseerd muziek cadeau is nóg leuker! Met een simpel tekstplaatje voegt u een persoonlijk tintje toe aan het beeld. U mag zelf bepalen welke tekst op het plaatje moet komen te staan. Denk daarbij aan iets simpels, zoals de naam van de ontvanger, maar ook aan bijvoorbeeld een bijzondere liedtekst. Onze kunstenaars zullen er vervolgens voor zorgen dat het tekstplaatje netjes op het bronzen beeld wordt bevestigd. Zo geeft u niet alleen een origineel maar ook een gepersonaliseerd muziek cadeau.


Wat geef je iemand die van muziek houdt? | onze TOP 10 Muziek cadeau

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 cadeaus muziek.

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het muziek cadeau

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel