70 jaar getrouwd cadeau schenken voor platina huwelijk

70 jaar getrouwd cadeau70 jaar getrouwd. Paren die 70 jaar getrouwd zijn, hebben samen een hoge leeftijd bereikt. Wist u dat dat ook wel het platina huwelijk wordt genoemd? Lang niet iedereen maakt dat mee, dus is een platina huwelijk zeker de moeite waard om te vieren. Geef daarom een blijvende herinnering als huwelijkscadeau aan het gelukkige bruidspaar, bijvoorbeeld in de vorm van een mooi bronzen beeld.

Onze 70 jaar getrouwd cadeaus bieden meer dan genoeg mogelijkheden voor een cadeau aan een paar dat al zo lang bij elkaar is. Kies bijvoorbeeld voor ‘Eén Zijn’, ‘Liefde voor Elkaar’ of ‘Verbonden’. Natuurlijk is een abstract beeld ook geschikt als geschenk. Kies dan voor een persoonlijke gelukwens en laat deze graveren in de sokkel van het beeld. Uw geschenk herinnert dan voor altijd aan het 70 jarig huwelijk.

Het 70 jaar getrouwd kado kan nog persoonlijker gemaakt worden door er een tekstplaatje bij mee te bestellen. Hier kunt u op laten zetten wat u maar wilt met een maximum van 100 karakters. Denk hier bij aan een 70 jaar getrouwd gedicht, spreuk, quote of een kort tekstje.
 

Bekijk onze 70 jaar getrouwd cadeau categorieën

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

Kleine huwelijksgeschenken als 70 jarig huwelijk cadeau     Groot 70 jarig huwelijkscadeau     70 jarig huwelijk cadeau voor in de tuin

70 jarig huwelijkscadeau voor homostel of lesbisch paar     Familie beeldjes als 70 jaar getrouwd cadeau     Zonnewijzer als 70 jaar getrouwd cadeau
 

70 jaar getrouwd een bijzondere gebeurtenis

70 jaar getrouwd, een bijzondere gebeurtenis die maar voor zeer weinig mensen is weggelegd. Gemiddeld zijn er ongeveer 21 paren per jaar die in Nederland 70 jaar getrouwd zijn. Andere leuke gebeurtenissen met 70 jaar getrouwd zijn: 

  • De burgermeester komt op bezoek
  • Een foto in de plaatselijke krant
  • Vaak wordt de woning mooi versierd
  • Een spetterend maar bescheiden huwelijksfeest


Hoe noem je 70 jaar getrouwd?

Als je 70 jaar getrouwd bent noem je dit een platina huwelijk. Dit is uiteraard een hele bijzondere mijlpaal en wordt ook niet heel vaak behaald. Daarom is een bronzen beeld als cadeau 70 jarig huwelijk een uniek geschenk die een blijvende herinnering biedt aan deze gebeurtenis. Kies bijvoorbeeld voor beelden die de liefde tussen twee mensen weergeeft. Voor meer advies voor een platinum huwelijkscadeau kunt u contact met ons opnemen.


Exclusief cadeau wanneer u 70 jaar samen bent.

70 jaar huwelijk cadeauWellicht wilt u bij het platinum huwelijk extra uitpakken. Dat kan op een aantal manieren. Geef bijvoorbeeld een extra groot beeld cadeau, kies voor één van onze exclusieve beelden of laat een beeld in opdracht maken.

Onze exclusieve beelden zijn gemaakt in (zeer) beperkte oplage en vormen dus een uniek 70 jaar samen geschenk. Een beeld in opdracht laten maken zorgt voor een 70 jaar getrouwd cadeau dat niemand anders heeft. Dat is al mogelijk vanaf € 1.500, afhankelijk van de grootte en oplage van het beeld.
 

70 jaar getrouwd kado voor binnen en buiten

Onze bronzen beelden zijn verkrijgbaar voor binnen en buiten. Voor een platina huwelijk kunt u uiteraard kiezen voor een beeld voor binnen, maar ook voor een fontein of waterspuwer voor buiten. Alle beelden worden vervaardigd van topkwaliteit brons en hebben weinig tot geen onderhoud nodig. Ze gaan zeer lang mee en vormen een prachtige blikvanger in huis of in de tuin. Heeft u vragen over het 70 jaar getrouwd cadeau, het laten graveren of de levering? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op voor meer informatie.
 

TOP 10 | 70 jaar getrouwd cadeau

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 van onze 70 jaar getrouwd kado's. 

Uiteraard hebben we meerdere beelden als 70 jaar getrouwd cadeau, deze vindt u bij:
Kleine huwelijksgeschenkenGroot cadeau bruiloft,
Tuin huwelijkscadeau'sHuwelijkscadeau voor homostel of lesbisch paarZonnewijzers

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel