Klein afscheidscadeautje | Kleine afscheidscadeau's kopen

Klein afscheidscadeautjeKlein afscheidscadeautje kopen. Gaat er een kennis emigreren, verhuizen of gaat een collega naar een nieuwe werkgever? Dan wilt u daar misschien bij stilstaan met een klein afscheidscadeau. Als het om een kennis of verre vriend gaat past groot uitpakken wellicht niet bij de gelegenheid. Met de kleine afscheidscadeautjes van Bronzenbeeldenwinkel kunt u op vriendelijke wijze aandacht schenken aan een naderend afscheid.

Deze kleine beeldjes als afscheidscadeau of afscheidscadeau collega vormen een prachtig cadeau voor een afscheid van een collega of als aandenken voor iemand die op reis gaat. Natuurlijk kunt u een dergelijk klein beeldje ook gebruiken om afscheid te nemen van een teamlid op de sportclub, bedankje collega zorg of van een ander persoon die binnenkort weggaat, zoals een verhuizende buurman of buurvrouw. Daarnaast zijn deze beeldjes heel geschikt om zomaar te geven, of als klein bedankje.

 

Klein beeldje cadeau geven als bedankje personeel

Er zijn allerlei redenen waarom een klein afscheidscadeau beter past dan een groot gebaar. U kent de persoon in kwestie wellicht niet zo goed, of u weet dat anderen al een groot cadeau hebben uitgezocht. Of u wilt een mooi bronzen beeldje cadeau geven in combinatie met andere geschenken. In alle gevallen kunt u rekenen op de kleine beeldjes van Bronzenbeeldenwinkel. Vanwege de kleine afmeting zijn deze beeldjes ook nog eens aantrekkelijk geprijsd, dus ook een mooie optie als u een kwalitatief hoogwaardig geschenk wilt geven bij een klein budget.

 

Klein afscheidscadeau met persoonlijke tekst en logo

De kleine beeldjes zijn bij uitstek geschikt voor een afscheid in professionele kring. De bronzen figuren zijn van topkwaliteit brons gemaakt, in diverse stijlen. Op het afscheidsbeeldje kan een tekstplaatje met gegraveerde tekst en logo van uw bedrijf worden aangebracht, zodat u de vertrekkende collega of relatie een persoonlijke boodschap mee kunt geven. Om het cadeau af te maken kan het beeldje worden ingepakt in cadeaupapier met een persoonlijk bedankt kaartje.

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het kleine  afscheidscadeau

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Uitsluitend op afspraak geopend

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2021 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel