Leuke kleine afscheidscadeautjes als originele bedankjes afscheid werk

klein afscheidscadeautje, afscheidscadeautjesKleine leuke afscheidscadeautjes kopen voor een collega, werknemer of werkgever op het werk die afscheid neemt. Gaat er een kennis emigreren, verhuizen of gaat een werknemer naar een nieuwe werkgever of stopt hij of zij met zijn of haar baan? Dan wilt u daar misschien bij stilstaan met een leuk klein afscheidscadeautje. Deze kleine beeldjes als afscheidscadeau zijn een ideale manier om te bedanken voor de samenwerking als een collega afscheid neemt.
 

Originele afscheidscadeautjes bedankjes afscheid werk

Met onze originele afscheidscadeautjes kunt u op vriendelijke wijze aandacht schenken aan een naderend afscheid op het werk. Een beeldje als bedankje wordt zeer op prijs gesteld. Vanwege de kleine afmeting zijn deze beeldjes ook nog eens aantrekkelijk geprijsd, dus ook een mooie optie als u een kwalitatief hoogwaardig geschenk wilt geven bij een klein budget.
 

Leuk klein afscheidscadeautje genaamd "Uitzwaaien"
 

Klein afscheidscadeautje voor een teamlid of afgerond project

Natuurlijk kunt u een dergelijk klein beeldje ook gebruiken om afscheid te nemen van een teamlid op de sportclub bijvoorbeeld of meerdere beeldjes schenken aan een heel team ter herinnering aan een succesvol uitgevoerd project dat ten einde is gekomen. Bent u werkgever en neemt u afscheid van een gewaardeerde werknemer? Bekijk dan onze afscheidscadeau werknemer pagina.
 

Onze afscheid beeldjes worden ambachtelijk en met de hand vervaardigd en zijn daarom perfect als afscheidscadeautje
 

Bedankjes kleine afscheidscadeautjes collega's met persoonlijke tekst

kleine bedankjes afscheidOnze beeldjes als bedankjes voor collega's kunnen worden gepersonaliseerd. Op het kleine afscheidsbeeldje kan een tekstplaatje met gegraveerde tekst en logo van uw bedrijf worden aangebracht, zodat u de vertrekkende collega of relatie een persoonlijke boodschap mee kunt geven. Om het cadeautje af te maken kan het beeldje worden ingepakt in cadeaupapier met een persoonlijk bedankt kaartje.
 

Een leuke klein afscheidscadeautje online bestellen

Een leuk klein afscheidscadeautje kopen? Dat kan heel gemakkelijk online, u kunt het afscheidsbeeldje dan binnen 2 werkdagen in huis verwachten. Zou u het beeldje willen voorzien van een persoonlijke tekst dan bedraagt de levertijd 5 werkdagen, tenzij u met spoed bestelt. Met onze spoedservice heeft u uw bestelling binnen 2 werkdagen in huis. Uw bestelling wordt met Track & Trace code aan u verzonden zodat u verzekerd bent van een goede levering.

Leuk om te weten: wij hebben specifieke beeldjes voor het afscheid nemen van een vrouwelijke collega. Bekijk de afscheidscadeau vrouwelijke collega mogelijkheden. Ook hebben wij grote afscheidsgeschenken op hoge sokkels.

Heeft u vragen over onze kleine afscheidscadeautjes? Neem gerust contact met ons op.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel