Geschenkpakketten voor een mooie gelegenheid

geschenkpakketten, geschenkpakketEen origineel geschenkpakket kopen voor het bedanken van uw werknemers, klanten of zakenrelatie of om te schenken als er iets speciaals te vieren valt.

Wij bieden geschenkpakketten aan bestaande uit een bronzen zakelijk geschenk beeldje met een fles wijn. Het bronzen beeldje wordt samen met een fles wijn verpakt in een geschenkdoos of houten geschenkkist. In de geschenkkist kan ook nog een bedrijfslogo met een persoonlijke tekst in de deksel ingebrand kan worden.

Wij hebben bronzen beeldjes met diverse thema's, zoals bedanken, samenwerken, succes en meer. U kunt kiezen voor een fles witte wijn (Sauvignon Blanc) of een fles rode wijn (Merlot).
 

geschenkpakketten voor bedrijven
Een geschenkdoos of houten geschenkkist met bronzen beeldje en fles wijn naar keuze
 

Stel uw geschenkpakket naar wens samen

wijnkist geschenk, geschenkpakket wijnkistVoor zowel de geschenkdoos als de houten geschenkkist is het mogelijk om deze zelf samen te stellen. U kunt zelf eenvoudig selecteren welk bronzen beeldje u wenst, en of u een rode of witte wijn wenst.

Wilt u een specifieke wijn bij dit pakket laten toevoegen? Ook dit is mogelijk. U kunt dit bij uw bestelling in het opmerkingen veld aangeven.

Kost de fles wijn meer dan € 9,95 dan wordt een nader te overleggen meerprijs berekend.
 

Bronzen beeldje met tekstplaatje met persoonlijke tekst

bronzen beeldje met tekstOm het allemaal nog persoonlijker te maken kunt u het bronzen beeldje voorzien met persoonlijke tekst.

Op de sokkel kan een tekstplaatje bevestigd worden met ingegraveerde tekst. Het aanbrengen van een bedrijfslogo is ook mogelijk.
 

Bedrijfslogo in laten branden op de houten kist

bedrijfslogo inbrandenU kunt een bedrijfslogo met eventueel een persoonlijke tekst in laten branden in de deksel van de houten geschenkkist. Neemt u hiervoor contact met ons op.

 

 

Klik op de afbeelding om uw gewenste geschenkpakket samen te stellen

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel