40 jarig bestaan bedrijf cadeau | Kado ter ere van het 40 jaar bestaan 

40 jarig bestaan bedrijf cadeauEen cadeau 40 jarig bestaan bedrijf mag niet ontbreken wanneer een bedrijf 40 jaar bestaat. Een mooi jubileum cadeau is dan een leuk idee.

 Jubilea zijn bijzondere mijlpalen die behaald worden. Niet alleen geldt dit voor huwelijken, maar toch ook zeker voor bedrijven. In al die 40 jaar is er veel gebeurd en biedt het behalen van dit jubileum de mogelijkheid om terug te kijken op wat is geweest en vooruit te kijken naar de volgende jaren.

Om hierbij stil te staan, mag een cadeau voor het 40-jarig bestaan bedrijf niet ontbreken. Zo’n bijzondere mijlpaal vraagt ook om een bijzonder geschenk, namelijk in de vorm van een bronzen beeld, zonnewijzer of plaquette. Dankzij onze winkel heeft u in elk geval meer dan voldoende keuze. Dat niet alleen, elk van de kunstwerken is van de hoogste kwaliteit en allen zijn ze met de hand vervaardigd.
 

Bekijk onze categorieën 40 jarig bestaan bedrijf cadeau

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan

Kleine jubileumgeschenken kopen     Groot jubileumgeschenk, groot jubileum cadeau     Tuinbeeld als jubileum kado

Zonnewijzer als origineel jubileum cadeau     Erepenning als jubileumgeschenk     Bronzen plaquette ter ere van een jubileum

 

Een origineel 40 jaar bedrijfskado

40 jarig jubileum bedrijf kadoEen cadeau vinden voor het 40 jaar jubileum bedrijf, daarbij is het van belang om in de eerste plaats goed te kijken naar het budget dat u voor ogen heeft en de grootte van het beeld. Bronzen beelden hebben we bedrijfs cadeau jubileum in uiteenlopende groottes, van tafelformaat tot levensgrote werken.

Daarnaast lopen de beeltenissen zelf sterk uiteen. Hoewel ze allemaal te maken hebben met het vieren van een jubileum, kunt u zo zelf het kunstwerk kiezen dat qua gevoel dat het oproept ook goed aansluit.

Een van de voordelen van de kleinere formaten is dat ze doorgaans met sokkeltje geleverd worden. Heeft u een groot bronzen cadeau voor 40-jarig bestaan bedrijf op het oog dat u op een sokkel wilt plaatsen, dan hebben we ook wat dat betreft een groot assortiment voor u beschikbaar gesteld.

Kies uit de meest prachtige materialen, zoals marmer en natuursteen. Selecteer niet alleen een sokkel uit praktisch oogpunt, maar onthoud dat de sokkel waar u voor kiest, het kunstwerk zelf ook kan versterken in zijn boodschap. Op de sokkel is ook een tekstplaatje te bevestigen, dat u door ons kunt laten graveren.
 

Een beeld op maat ter ere van het 40 jarig bestaan bedrijf

Origineel 40 jaar bestaan cadeauHet is mogelijk dat u, ondanks het ruime aanbod, toch niet het beeld vindt waar u naar op zoek bent. In dat geval is het goed om te weten dat we ook een bronzen beeld op maat kunnen laten vervaardigen.  Dit kan zijn een groot beeld voor binnen of buiten, of  kleine beeldjes voor uw medewerkers ter ere van het 40 jarige bestaan.

Onze kunstenaars denken met u mee en zullen uw wens realiseren in een prachtig 40 jaar bedrijscadeau.  Neem gerust contact op bij vragen via telefoonnummer: 038 - 230 2360 of mail naar: info@bronzenbeeldenwinkel.nl of bekijk onze pagina: een bronzen beeld laten maken of kleine beeldjes in opdracht.
 

kado 40 jaar bestaan bedrijf

Onthulling van een bronzen beeld incl. sokkel op locatie als 40 jarig bedrijfsjubileum mogelijk
 

Een origineel 40 jarig bedrijfsjubileum cadeau kopen - onze top 10

Heeft u totaal geen idee wat u zou willen geven ter ere van het 40 jarige bestaan van het bedrijf? Bekijk hieronder onze top 10 van bronzen beelden geschikt als 40 jarig bestaan cadeau.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het 40 jarig cadeau beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel