De leukste spuitfiguren van kinderen

spuitfiguur jongetjeMet spuitfiguren maakt u uw tuin extra dynamisch en speels. In ons assortiment wateronamenten vindt u allerlei leuke waterspuitfiguren, zoals spuitfiguren van dieren en vrouwen. Wie graag de nadruk legt op speelsheid of gewoon van kinderen houdt, kan ook kiezen voor onze kinder spuitfiguren.
 

vinkjeGRATIS verzending binnen Nederland en België
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
vinkje GRATIS plaatsing in uw tuin vanaf € 2.000,=
 

Deze figuurtjes verbeelden guitige kinderen, veelal een jongen en een meisje. Uit het beeld klettert een vrolijke waterstraal waar je eigen kinderen of kleinkinderen graag mee spelen. Zet een beeld van kinder spuitfiguren bijvoorbeeld in de buurt van je vijver, zwembad of naast je terras. Niet alleen kinderen zijn er dol op, maar een waterspuitfiguur trekt ook vogels en insecten aan. Je creëert zo een levendige tuin in elk seizoen.
 

Keuze water spuitfiguren van kinderen

Onze kinder spuitfiguren beelden zeer verschillende taferelen uit. Zo kun je kiezen voor het bekende ‘Manneken Pis’ beeld, voor een ondeugend plassend jongetje naast je vijver of zwembad. Daarnaast zijn er ook beelden verkrijgbaar van jongens en meisjes die muziek maken, die samen spelen of van enkele figuurtjes die op vredige wijze de was doen.
 

spuitfiguur meisje


Bijna alle beelden hebben een waterthema, waardoor ze heel goed passen naast of bij een waterpartij in de tuin. Je kunt deze kinder spuitfiguren bovendien heel goed met elkaar combineren. De beelden zijn niet te groot en passen dus in elke tuin. Combineer bijvoorbeeld twee of drie beeldjes rondom je vijver of zwembad. Zo maak je al snel één geheel van de waterpartij in je tuin.
 

Aansluiting waterspuitfiguur jongetje of meisje

Voor een spuitfiguur heeft u een waterpomp- en slang nodig om het water rond te kunnen pompen, en wellicht een water opvangbak als u de waterspuitfiguur niet aan uw vijver plaatst, maar als zelfstandig wateronament wilt laten functioneren. Beide kunt u direct mee bestellen zodat u meteen kunt genieten!

Wilt u meer weten over de kinder waterspuitfiguren of heeft u vragen over een kinder spuitfiguur kopen? Neem gerust contact met ons op.
 

Klik op een de afbeelding voor meer informatie over het kinder spuitfiguur

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel