Pensioen tekst | Leuke met pensioen tekst 

Pesioen tekst.  Hier vindt u een origineel pensioen cadeau voor een man die met pesioen gaat.  Als iemand de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt en afscheid neemt van zijn of haar werkplek is dat een hele mijlpaal.

Daar wilt u als naaste of als collega natuurlijk bij stilstaan. De meeste werkgevers organiseren een mooi afscheid met lovende woorden en een bijpassend cadeau. Natuurlijk zijn de pensioenbeeldjes voor hem en haar een mooi geschenk om cadeau te geven bij een afscheid. Zoekt u nog naar een mooie tekst voor uw afscheidsspeech of voor op de sokkel van het beeldje? Laat u dan inspireren door deze voorbeelden.
 

Pensioen wijsheden

Bij het afscheid nemen spreekt u altijd lovende woorden uit en herinnert u de pensionado en aanwezigen aan de bijzondere en grappige momenten. U kunt het beeldje voorzien van de volgende spreuken of deze gebruiken om uw speech af te sluiten:
 
“Bedankt voor je jarenlange inzet voor onze organisatie. We gaan jou en je humor ontzettend missen!”
 
“Zonder jou hadden we nooit zulke goede resultaten bereikt. Bedankt daarvoor! Geniet van je welverdiende pensioen.”
 
“Je werkt om te leven, je leeft niet om te werken. Daarom is het nu tijd voor je pensioen. Geniet ervan!”
 
“Het enige wat je nu nog hoeft te doen? Genieten van je pensioen!”
 
“We hebben veel gehad aan je kennis en ervaring. Bedankt voor je geweldige inzet. We hopen je af en toe nog eens te zien!”
 
Natuurlijk is een persoonlijke gelukwens het mooist. Maak het daarom zo persoonlijk als u kunt zodat de persoon in kwestie zich echt aangesproken voelt.
 


Leuke teksten voor iemand die met pensioen gaat | Pensioencadeau

Geeft u een mooi bronzen beeldje cadeau bij het afscheid? Geef uw lovende woorden dan ook mee, bijvoorbeeld op een kaart. Of maak een klein cadeaupakket met het beeldje als middelpunt, met wat lekkernijen of een mooie fles wijn. 

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Uitsluitend op afspraak geopend

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2021 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel