Beroepenbeeldjes kopen van brons | Beelden van beroepenBeroepen beeldjes kopen, beroepenbeeldjes

Beroepenbeeldjes kopen van diverse beroepen, zoals een mijnwerker of metselaar. Onze beroepen beeldjes zijn zeer gedetailleerd afgewerkt; het is duidelijk dat er veel zorg en aandacht is besteed van deze kleine beeldjes. Bronzen beeldjes van beroepen zijn zowel leuk om te geven als om te krijgen. Het is mogelijk om het beroepen beeldje op een sokkeltje te laten plaatsen met hierop een tekstplaatje, bijvoorbeeld als het een prijs betreft die gewonnen kan worden, om iemand te feliciteren met zijn of haar jubileum of om een andere speciale gebeurtenis te laten vereeuwigen.

 

Onze beeldjes van beroepen

Klik op de afbeelding van een beroepenbeeldje om meer te weten te komen over het beroepen beeld van brons, zoals de afmeting en hoogte. 

 

Een beroepen beeldje kopen online

Uiteraard kunt u het beroepen beeldje van brons ook online kopen in onze webshop. Wij leveren zowel in Nederland als in België. Een bestelling wordt altijd met Track & Trace code verzonden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de levering. Onze beeldjes van beroepen  zijn ook te gebruiken als trofee of award, wij kunnen deze leveren op sokkeltje met tekstplaatje. Heeft u vragen of onze beroepenbeeldjes? Neemt u dan contact met ons op.

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het beroepenbeeldje

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2020 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel