Beroepenbeeldjes kopen van brons | Beelden van beroepenBeroepen beeldjes kopen, beroepenbeeldjes

Beroepenbeeldjes kopen van diverse beroepen, zoals een schilder, stukadoor of metselaar. Naast deze ambachten, hebben wij ook bronzen beeldjes speciaal voor zorgberoepen. Onze beroepen beeldjes zijn zeer gedetailleerd afgewerkt; het is duidelijk dat er veel zorg en aandacht is besteed aan deze kleine beeldjes.
 

 Beeldje met eigen tekst mogelijk
 Gratis verzending binnen NL en BE
 

Een beroepenbeeldje voor een speciale gelegenheid

Beeldjes van beroepen zijn zowel leuk om te geven als om te krijgen. Het is mogelijk om op de sokkel van het beroepen beeldje een tekstplaatje aan te laten brengen, bijvoorbeeld als het om een trofee of award gaat die gewonnen kan worden, als jubileumgeschenk om iemand te feliciteren met zijn of haar jubileum of als pensioen cadeau als diegene met pensioen gaat of om een andere speciale gebeurtenis te laten vereeuwigen. Ook zijn deze beeldjes uitermate geschikt als zakelijk bedankje.
 

Beeldjes van beroepen op maat laten maken

Naast ons bestaande aanbod, is het mogelijk bij ons om beeldjes van beroepen op maat te laten maken zodat u een uniek beeldje heeft om binnen uw bedrijf of instelling te schenken. Dit beeldje is dan exclusief eigendom van uw organisatie. Meer informatie over beeldjes in opdracht.
 

Een bronzen beroepen beeldje kopen online

Uiteraard kunt u het beroepen beeldje van brons ook online kopen in onze webshop. Wij leveren zowel in Nederland als in België. Een bestelling wordt altijd met Track & Trace code verzonden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de levering. Heeft u vragen of onze beroepenbeeldjes? Neemt u dan contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het beroepenbeeldje

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel