Start je eigen crowdfunding project: bronzen beeld als blijvende herinnering 

Wilt u een tastbare blijvende herinnering van iemand die u bewondert of organiseert u een evenement om iets of iemand te gedenken? Via bronzenbeeldenwinkel.nl doet u dat een bijzondere manier. Laat uw droom werkelijkheid worden door een bronzen plaquette, bronzen maquette, beeld of portret. Een bronzen gedenkteken is uniek, persoonlijk en zelfs voor eeuwig. Graag vertellen wij u hoe u voor een bronzen beeld een eigen crowdfunding project opstart. 

 

Crowdfunding voor passend eerbetoon aan mensen en momenten

Wat vaak voorkomt, is een standbeeld voor een lokale held die zich altijd positief inzette voor een stad, gemeenschap of sportclub. Daarnaast laten sportclubs ook plaquettes maken die in de grond zijn ingelegd, met daarop namen van vrijwilligers. Het is ook mogelijk om maquettes te laten maken die een bijzonder moment in de geschiedenis van een organisatie, zoals een bedrijf of rotary club, vertegenwoordigen. Door de bronzen beelden wordt er nog tientallen jaren later gesproken over die persoon of dat bijzondere moment. 

 

Eigen crowdfunding starten: hoe werkt het? 

  1. Offerte-aanvraag: het begint allemaal met een idee. Als eerste bespreekt u met ons wat u voor ogen hebt. Voor wie is het beeld, om welke gelegenheid gaat het en wat is een geschikt formaat? Als we dat in kaart hebben gebracht, maken we voor u een prijsopgave. We geven u een helder overzicht van de kosten van het gedenkteken. 
  2. Project aanmaken: na goedkeuring van de offerte, maken we een persoonlijk project aan op uw website. Dit is de plek waar donateurs hun bijdrage kunnen storten voor het bronzen beeld dat u in gedachten heeft. 
  3. Donaties verzamelen: via uw eigen projectpagina kunnen anderen hun gift storten. Via deze pagina kunt u ook exact bijhouden wat de stand van zaken is, zoals hoeveel mensen hebben gestort en hoeveel geld er nog nodig is tot het doelbedrag is bereikt. De link van het project kunt u uiteraard gemakkelijk verzenden via e-mail of whatsapp om het project bij anderen onder de aandacht te brengen. 

 

Waarom een crowdfunding project via onze website?

  • Zichtbaarheid en promotie: ons platform zorgt voor zichtbaarheid. U krijgt een persoonlijke pagina, waarmee u uw project makkelijk onder de aandacht brengt. Zo komen potentiële donateurs meer te weten over de inhoud van het project, wat zorgt voor een grotere betrokkenheid.
  • Flexibiliteit: of het nu gaat om een groot of klein project, ons platform biedt u de flexibiliteit om een campagne op maat te maken voor zeer uiteenlopende typen beelden en gelegenheden.
  • Professionele support: we hebben reeds jarenlange ervaring als kunstenaars en fondsenwerver. Wij leveren u graag advies over hoe u het gewenste bedrag kunt bereiken binnen een bepaald tijdsbestek. 

 

Ga voor een bronzen beeld op maat  

Elk project waar we aan meewerken is uniek. We werken samen met diverse kunstenaars uit verschillende regio's, waardoor u gemakkelijk kunt kiezen voor een stijl die bij u past. U kunt natuurlijk ook samenwerken met een beeldhouwer die een sterke band heeft met de regio waarin u woont of werkt. Hierdoor weet u zeker dat uw visie een droom is die werkelijkheid kan worden. Het beeld, de plaquette of maquette ziet er niet alleen mooi uit, maar krijgt ook een diepere betekenis waar u jaren later nog graag bij stilstaat. Dit geldt voor een standbeeld in een stadscentrum, maar ook voor een subtiele plaquette op de sportclub of voor de ingang van een bedrijf. 

Bent u er klaar voor om een blijvende herinnering te laten maken waar andere betrokkenen jaren later nog graag naar terugkijken? Neem dan vandaag nog contact op met bronzenbeeldenwinkel.nl en start samen met ons uw eigen crowdfunding project. Met behulp van de diverse donateurs wordt het mogelijk gemaakt een bronzen beeld, plaquette of maquette te maken van iets waar u een actieve herinnering voor wilt creëren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op, we denken graag met u mee.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel