Gedenksteen online bestellen | Bijzonder gedenkteken kopen

gedenksteenBij Bronzen Beelden Winkel is het mogelijk om een gedenksteen online te bestellen om een dierbare te gedenken. Het meest voorkomende element voor en bij graven is uiteraard de graf- of gedenksteen. Vroeger was de gedenksteen nagenoeg altijd hetzelfde, in dezelfde vorm en stijl. Tegenwoordig heeft u veel ruimere keuze en kunt u ook kiezen voor een alternatieve gedenksteen van glas, natuursteen of brons.

Wij bieden een uiteenlopend assortiment gedenkstenen aan in diverse stijlen en unieke stijlen. Zo kunt u kiezen voor een gedenksteen in de vorm van een zwerfkei met natuurlijke uitstraling. Of u gaat voor een bronzen beeld in combinatie met een sokkel of steen, zo creeërt u een bijzonder gedenkteken.

Brons is tijdloos en sfeervol, oogt natuurlijk in de buitenomgeving en gaat lang mee. Bovendien is brons goed te combineren met andere materialen en zorgt voor een mooie uitstraling teven is de gedenksteen eenvoudig te onderhouden.
 

Bijzondere gedenkstenen voor op de begraafplaats

gedenksteen tuinWij bieden bijzondere gedenkstenen en gedenkstenen aan, bijvoorbeeld het beeld "Bloem des Levens" waar een bronzen bloem gecombineerd wordt zwart graniet.

Samen met u proberen wij u wensen om te zetten in een bijzondere gedenksteen.  De gedenkstenen voor op de begraafplaats kunnen door ons geplaatst worden, zo heeft u zelf nergens geen omkijken naar.
 

Gedenksteen voor een urnengraf of algemeen graf

gedenksteen urngrafEen gedenksteen voor een urnengraf of algemeen graf op de begraafplaats is vaak gebonden aan de afmetingen 40x40 cm, 50x50 cm of 60x60 cm. Wij hebben hier passende gedenkstenen voor, bestaande uit strakke granieten grafplaten en natuurlijke gedenktekens.

Uiteraard kunt u de stijl van de tekst en de inhoud doorgeven bij het bestellen van de gedenksteen. Zo stelt u geheel naar eigen wens de gedenkplaat of grafsteen samen. Een passende manier om een persoonlijk gedenkteken te creëren. u juist de as van uw huisdier bewaren? Dan zijn de dierenurnen, zoals de urn voor kat en urn voor hond, een uitstekende keuze.
 

Bestel een gedenksteen online

U kunt een gedenksteen eenvoudig online bestellen. Na uw bestelling nemen wij contact met u op over de gewenste tekst. Wilt ons liever bezoeken? Ook dit is mogelijk. Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor u in kunnen plannen. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.
 

Klik op de gedenksteen voor meer informatie

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel