Gedenksteen online bestellen | Bijzonder Gedenkteken kopen

Bij bronzen beelden winkel is het mogelijk om een gedenksteen online te bestellen. Dierbare gedenken met een gedenkteken. Het meest voorkomende element voor en bij graven is uiteraard de graf- of gedenksteen. Vroeger was de gedenksteen nagenoeg altijd hetzelfde, in dezelfde vorm en stijl. Tegenwoordig heeft u veel ruimere keuze en kunt u ook kiezen voor een alternatieve gedenksteen van glas, natuursteen of brons. Bronzenbeeldenwinkel biedt een uiteenlopend assortiment gedenkstenen aan in diverse stijlen en unieke stijlen. Zo kunt u kiezen voor een gedenksteen in de vorm van een zwerfkei, met natuurlijke uitstraling. Of u gaat voor een bronzen beeld in combinatie met een sokkel of steen, zo creeërt u een bijzonder gedenkteken.

Brons is tijdloos en sfeervol, oogt natuurlijk in de buitenomgeving en gaat lang mee. Bovendien is brons goed te combineren met andere materialen en zorgt voor een mooie uitstraling teven is de gedenksteen eenvoudig schoon te houden. Een bronzen grafsteen is dus bijzonder geschikt als u op zoek bent naar elementen voor een onderhoudsarm, stijlvol graf. Daarnaast combineert een ook een natuurstenen gedenkplaat goed met een mooi bronzen beeld.

 

Bijzondere gedenkstenen voor thuis of op de begraafplaats

Bronzen beelden winkel is gespecialiseerd in bijzondere gedenkstenen of een gedenksteen voor thuis . Naast onze standaard gedenkstenen bieden we bijzondere gedenkstenen en gedenkstenen voor thuis aan. Wij hebben een ruim assortimt bronzen beelden en kunnen met deze beelden, in combinatie met mooie natuurlijke materialen een bijzondere gedenksteen creeën.  Zo kunt u denken aan onze bloem des levens  waar een bronzen bloem gecombineerd wordt met een natuurlijke basalt zuil. Samen met u proberen wij u wensen om te zetten in een bijzondere gedenksteen.  De gedenkstenen voor thuis of op de begraafplaats kunnen door ons geplaatst worden, zo heeft u zelf nergens geen omkijken naar. 

 

Beschikbare formaten gedenksteen voor een urnengraf of algemeen graf.

De gedenkstenen die Bronzenbeeldenwinkel aanbiedt zijn verkrijgbaar in 40 x 40 cm, 50 x 50 cm of 60 x 60 cm. U beschikt dan over een mooie, vierkante gedenksteen met inscriptie van uw keuze. Daarnaast bieden wij ook liggende grafstenen aan en gedenkstenen voor thuis, zodat u een gedenkplek in de tuin kunt creëren. Ook gedenkstenen voor algemeen graf zijn verkrijgbaar. Deze stenen zijn bij uitstek geschikt om buiten te gedenken. Het spreekt voor zich dat al deze gedenkstenen bestand zijn tegen weer en wind en bijzonder lang meegaan. Uiteraard kunt u de stijl van de tekst en de inhoud doorgeven bij het bestellen van de gedenksteen. Zo stelt u geheel naar eigen wens de gedenkplaat of grafsteen samen. Een mooie manier om uw eigen draai aan de gedenksteen te geven. Indien gewenst inspireren we u graag met mooie voorbeelden en originele ideeën.

 

Gedenksteen klein in hartvorm, ovaal, rond of vierkant

Een kleine gedenksteen is er in verschillende vormen, zo hebben wij een gedenksteen hartvorm, ovaal, rond of vierkant. Deze kleine gedenkstenen zijn gemakkelijk  online te bestellen. Aangezien het gemakkelijk online te bestellen is kunnen we deze gedenkstenen scherp aanbieden, uiteraard krijgt u na uw bestelling een drukproef voor de opmaak van de gedenksteen.  We zorgen ervoor dat tekst mooi op de steen komt te staan en zullen rekening houden met zijn hartvorm, rond, ovaal of vierkanten vorm.  Pas nadat u akkoord heeft gegeven op de opmaak van de gedenksteen zal deze worden gemaakt.  De gedenksteen zouden we voor u kunnen plaatsen op de begraafplaats of bij u thuis, maar u zou dit eventueel ook zelf kunnen doen.

 

Gedenksteen hond of kat

Speciaal voor graven van huisdieren zijn ook gedenkstenen voor dieren te bestellen. Deze zijn qua vormgeving geheel afgestemd op het graf van een dier, zoals een hond of een kat. Deze dierengrafsteen zouden we heel mooi kunnen combineren met bronzen beeld van een hond of kat. Als u uw huisdier na het overlijden niet wilt laten cremeren, is een graf met een dierengrafsteen voor in de tuin een goede optie. Wilt u juist de as van uw huisdier bewaren? Dan zijn de dierenurnen, zoals de urn voor kat en urn voor hond, een uitstekende keuze.
 

Op dit moment wordt er hard aan deze pagina gewerkt. We hopen u snel ons vernieuwe aanbod te tonen.

Heeft u vragen of wensen? Neem gerust contact met ons op!

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2022 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel