Bronzen leeuwen beelden | tuinbeeld leeuw

Bronzen leeuw, tuinbeeld leeuwDe koning van het dierenrijk mag uiteraard ook niet ontbreken uit onze collectie dierenbeelden. We hebben prachtige bronzen leeuwen voor u voorradig.

Neem bijvoorbeeld de bronzen leeuw die statig op zijn benen staat. De krans van haren rondom het hoofd van deze leeuw is erg gedetailleerd. Deze haren zijn donkerder van kleur ten opzichte van het lichaam.
 

vinkjeGRATIS verzending binnen Nederland en België
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
vinkjeGRATIS plaatsing beeld in uw tuin vanaf € 2.000,=
 

Een heel ander type beeld is het leeuwenpaar die de wacht houden. Dit soort beelden worden regelmatig geplaatst naast de voordeur van een woning. Deze majestueuze leeuwen van brons zullen beslist de aandacht trekken van menig passant, van uw visite en van kunstliefhebbers. Het verandert de aanblik van uw woning op een bijzondere manier.
 

tuinbeeld leeuwen
Indrukwekkende bronzen leeuwen voor in de tuin

Verder hebben we nog een zeer mooie bronzen leeuwenkop. Hier is een waterslang op aan te sluiten, zodat dit leeuwen beeld dienst kan doen als fontein.
 

Een bronzen leeuw op een sokkel plaatsen

In onze webshop vindt u, behalve kwalitatief hoogwaardige leeuwen beelden, ook zeer mooie sokkels. Ook de sokkels in ons assortiment zijn van dezelfde hoge kwaliteit. We hebben hierin diverse opties, zoals de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende materialen. Omdat praktisch al onze dierenbeelden gaatjes bevatten, zijn ze gemakkelijk te verbinden met een sokkel. Dit kunt u uiteraard zelf doen, maar kunt u ook uitbesteden aan ons team van professionals.
 

Tuinbeeld leeuw of beeld leeuw online kopen

Een tuinbeeld leeuw of bronzen leeuw online kopen gaat zeer gemakkelijk. In twee stappen kunt u het door u gewenste beeld online kopen. Wilt u het leeuwenbeeld eerst in het echt bekijken? Ook dit is mogelijk. U kunt onze showroom op afspraak bezoeken. Heeft u vragen over een beeld leeuw kopen? Neemt u dan gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het bronzen leeuwen beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel