Bronzen penguïn beelden | Pinguin beeld tuin

beeld penguins, penguin beelden, pinguin beeld tuinPinguïns zijn bijzondere dieren, herkenbaar aan hun zwart met witte vacht en typische loopje. Er zijn grote Koningspinguïns en kleine Dwergpinguïns, pinguïns in Zuid-Afrika en op Antartica, zoals de kleine Adeliepinguïn. Kent u iemand die helemaal dol is op deze dieren en wilt u diegene verrassen met een uniek bronzen beeld van een pinguïn? Dan bent u bij Bronzenbeeldenwinkel aan het juiste adres.
 

vinkjeGRATIS verzending binnen Nederland en België
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
 

Bronzenbeeldenwinkel biedt diverse dierenbeelden aan, waaronder ook de mooiste, vrolijke beeldjes van pinguïns. Leuk voor een vrolijk verjaardagscadeau of als aanvulling op een verzameling pinguïnbeelden van een echte liefhebber. Of u plaatst een bronzen beeld met deze bijzondere dieren in uw eigen tuin, naast beeldjes van vogels, katten, een hond of een paard. De collectie dierenbeelden van Bronzenbeeldenwinkel wordt nog steeds uitgebreid met verrassende dierensoorten die uw tuin helemaal afmaken.
 

Bronzen pinguïnbeeld voor bij het water

penguin beeldPinguïns zijn onlosmakelijk verbonden met water en ijs. In het water vinden ze hun eten. Het is dus niet gek om een mooie pinguïn als symbool naast uw vijver of zwembad neer te zetten.

Speciaal voor naast het water biedt Bronzenbeeldenwinkel een aantal beelden voor buiten aan die u ook naast een waterpartij kunt plaatsen. Het beeld zorgt voor een vrolijke en natuurlijke toevoeging in uw tuin. Ook kinderen zullen het dierenbeeld kunnen waarderen. De pinguïn is zeer herkenbaar en is uitgevoerd in diverse kleuren brons, in klassieke vorm met goud- en blauwtinten of in een speelse variant met zwart, wit en goud. Een unieke accessoire voor buiten.
 

Symbolische beelden van pinguïns

In onze collectie vindt u naast een aantal enkele pinguïns ook twee beelden van meerdere pinguïns. Het ene paar verbeeldt vader of moeder met een jong, het andere beeld verbeeldt een stel. Als u weet dat sommige pinguïnsoorten nagenoeg hun hele leven bij elkaar blijven en steeds samen jongen krijgen, weet u dat een pinguïnstel staat voor onvoorwaardelijke liefde. Een bronzen beeld van een stel of een ouder met jong is dus een prachtig geschenk voor een liefdeskoppel of een ouder met kind. Mooi om te geven bij een huwelijk of als vrienden gaan samenwonen.

Of u geeft een van deze beelden aan uw partner, als alternatief voor de figuratieve beelden uit onze collectie liefdesbeelden. De pinguïnbeelden zijn zowel geschikt voor buiten als voor binnen. U kunt deze beelden dus ook in de entree neerzetten, voor een verrassend welkom voor iedereen die binnenkomt.
 

Penguïn beeld online bestellen

U kunt een penguïn beeld eenvoudig online bestellen. Het penguïn beeldje wordt met Track & Trace code aan u verzonden zodat verzekerd bent van een goede levering. Heeft u vragen over een van onze penguïn beelden kopen? Neem gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het bronzen penguïn beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel