Bronzen vis beelden voor in de tuin | Beeld vis als tuinbeeld

Bronzen vis, beeld visEen bronzen vis beeld van een Koi Karper, snoek, karper of forel vindt u bij Bronzen Beelden Winkel. Echte vissen horen in het water, maar er zijn ook vissen die prachtig tot leven komen op het droge. Dat is het geval met onze collectie bronzen vissen beelden.

Sommige beelden van vissen zijn fantasievol vormgegeven, andere weer helemaal realistsch en op ware grootte nagebootst.
 

vinkjeGRATIS verzending binnen Nederland en België
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
 

Tuinbeeld vis van brons

tuinbeeld visWij hebben drie vis beelden die op een steel geleverd worden zodat het een echt tuinbeeld is, maar uiteraard kunnen ook de andere beelden van vissen prima in de tuin. Door ze op een sokkel te plaasten komen ze nog meer tot hun recht. Hierover kunnen wij u adviseren.

Het mooiste is om ze te plaatsen in de buurt van vijvers, ook omdat de meesten dienst kunnen doen als fontein. Het water komt dan uit de mond van de bronzen vis. Ze geven beslist iets extra’s aan de tuin en werken sfeer bevorderend. Een waterstraal die het water van een vijver raakt, heeft iets rustgevends over zich.
 

Bronzen vis beeld online bestellen

U kunt een bronzen vis beeld eenvoudig online bestellen. U heeft ook de mogelijkheid om tevens de benodigde waterpomp mee te bestellen indien het beeld gaat gebruiken als water spuitfiguur. Het beeld wordt met Track & Trace code aan u verzonden zodat u verzekerd bent van een een goede levering. Heeft u vragen over een vis beeld kopen? Neem dan gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding  voor meer informatie over het vissen beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel