Bronzen beren beelden | beer beeld kopen als tuinbeeld

Bronzen beer, beeld beerOnze collectie met bronzen dierenbeelden is groot en bevat ook erg mooie bronzen beren. Een beer van brons staat fantastisch in iedere tuin. Zoals u kunt zien zijn ze erg gedetailleerd. Bronzen beren zijn bij Bronzenbeeldenwinkel.nl verkrijgbaar in diverse exemplaren.

U hebt de keuze uit onder andere een staande beer, een zittende beer die zich krabt achter zijn oor, een lopend beertje, een slapend beertje en een speels beertje van brons.
 

vinkjeGRATIS verzending binnen Nederland en België
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
vinkjeGRATIS plaatsing beeld in uw tuin vanaf € 2.000,=
 

Tuinbeeld beer als eyecatcher

tuinbeeld beer, grizzly beerEen beer als tuinbeeld zorgt voor een indrukwekkende verschijning. Gezien de wetenschap dat beren wel houden van een visje, kunnen ze ook goed als tuinbeeld bij vijvers of zwembaden worden geplaatst. Wellicht heeft u een grote tuin met veel bomen. Ook hiermee kunt u de natuurlijke habitat enigszins simuleren.

De grote beren als tuinbeeld worden gratis bij u in de tuin geplaatst. U hoeft niets te doen, wij nemen alle zorgen voor u uit handen.
 

Een beren beeld van brons op een bijpassende sokkel

Het is ook mogelijk om beren van brons op een sokkel te plaatsen. Hiervoor hebben we diverse sokkels verkrijgbaar, gemaakt van materialen als hardsteen, graniet en andere natuursteensoorten. Ook versteend hout is mogelijk. Indien gewenst kunnen we niet alleen uw bronzen beeld inclusief sokkel leveren, maar kunnen we deze ook voor u aan elkaar verbinden. Vraag ons gerust eens om de mogelijkheden.
 

Beer beeld online kopen

Ziet u een exemplaar die u aanspreekt? Bestellen in onze webshop kan direct. Mocht u de bronzen beer eerst in het echt willen bekijken dan dit ook. U kunt onze showroom op afspraak bezoeken. Heeft u vragen over een beren beeld kopen? Neem gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het bronzen beren beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel