85 jaar verjaardag cadeau | felicitatie verjaardag 85 jaar schenken

85 jaar cadeau verjaardagWat een mooi moment is het als een dierbare van u de respectabele leeftijd van 85 jaar bereikt. Hopelijk in goede gezondheid. Iemand ouder zien worden en meegroeien, betekent ook dat u deze persoon waarschijnlijk goed kent. Op zo’n leeftijd wordt er steeds minder waarde gehecht aan materiele zaken en is vooral het samenzijn belangrijk.

Om dan een verjaardagscadeau te schenken dat de gewenste emotie oproept en laat zien hoeveel u voor hem of haar betekent, dat is vaak lastig. En als deze persoon eigenlijk alles al heeft, wordt het helemaal moeilijk. Dan voldoet het schenken van een bronzen beeld als 85 jaar verjaardagscadeau aan alle voorwaarden. En onze beelden zijn ook nog eens van de hoogste kwaliteit en met de hand vervaardigd.
 

85 jaar verjaardag cadeau voor hem of haar

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

85 jaar vrouw kado    85 jaar man kado
 

De mooiste bronzen 85 jaar verjaardagsgeschenken in zeer divers assortiment

Twijfelt u tussen het overhandigen van een klein cadeau of een verjaardagsgeschenk van brons van formaat? Het schenken van een klein bronzen beeldje wordt vaak gekozen in zo’n situatie. Ze zijn namelijk ontzettend praktisch om te geven, waarbij de boodschap die u wilt overbrengen aan de persoon die 85 jaar wordt juist sterk aanwezig is.

De meeste exemplaren beschikken standaard over een sokkeltje, wat naast dat ze standvastig maakt, ook de beeltenis versterkt. U kunt kiezen uit uiteenlopende onderwerpen, zoals sierlijk dansende ballerina’s, horen zien en zwijgen beeldjes en muziekbeeldjes. Heeft de 85 jarige jarenlang een dierbaar huisdier gehad, of wellicht nog steeds? Dan is het de moeite waard om eens te kijken bij onze aandoenlijke bronzen dierenbeeldjes.
 

Felicitatie teksten 85 jaar kaart

Leuke teksten op bijvoorbeeld op een felicitatie kaart te zettenn. Enkele leuke spreuken en mooie felicitatie teksten 85 jaar verjaardag zijn: 

  • Geniet je bent maar één jaar lang 85 jaar.
  • Hoe grijzer, hoe eigenwijzer
  • Geen gezeur of gemaar, je bent nu 85 jaar!
  • 85 jaren van geluk, met deze felcitatie kan het niet meer stuk! 
  • Jong blijven kan op iedere leeftijd! 
  • Je wordt pas echt oud als de kaarsjes meer kosten dan de taart.
  • Hieperde piep zoals je ziet vergeten wij je 85 jarige verjaardag niet.
     

Tuinbeelden als cadeau voor een 85 jarige verjaardag

85 jaar man kado ideeenMocht de jarige nog beschikken over een tuin, balkon of terras, dan zijn ook onze tuinbeelden een leuk idee als 85 jarige verjaardagsgeschenk. Ontdek onze zeer fraaie tuinvazen die niet alleen in het voorjaar en zomer mooi staan met planten erin, maar ook in het najaar en de winter fraai staan. Denk aan de vazen met een klassieke uitstraling.

Daarnaast hebben we ook mooie bronzen beelden in de vorm van zonnewijzers en fonteinen. Of wat dacht u van grote dierenbeelden of menselijke figuren? Zowel levensechte als abstracte creaties zijn in onze webshop te vinden. En vindt u niet direct wat u zoekt, of heeft u een ontwerp in gedachten dat u wilt laten uitwerken tot een beeld? Onze kunstenaars helpen u hier graag bij om dit te realiseren.
 

Personaliseer het 85 jaar verjaardagscadeau 

Alle beelden zijn onderverdeeld in categorieën, zodat het u zo min mogelijk moeite kost om te vinden wat u zoekt. Ook het bestelproces is eenvoudig. Hier kunt u ook aangeven of u er een tekstplaatje bij wilt bestellen. Zo’n luxe uitziend plaatje past perfect bij elk van onze beelden en zijn goed te bevestigen aan een sokkel.

We kunnen een tekstplaatje voor u laten ingraveren met de door u gekozen boodschap. Voor de kleinere beeldjes laten we u ook graag kennismaken met onze inpakservice. Voor een kleine meerprijs voorzien we uw kostbare verjaardagsgeschenk van cadeaupapier en een persoonlijk handgeschreven kaartje. Afhankelijk van uw extra wensen, wordt uw bestelling al binnen een paar dagen bezorgd op het opgegeven adres.
 

Wat geef je iemand die 85 jaar wordt? | Onze TOP 10

Bovenaan de pagina vindt u onze samengestelde top 10 cadeaus voor 85 jaar.

Uiteraard hebben we meerdere originele cadeaus voor 85 jarigen deze vindt u bij:
Tuinbeeldenwaterornamentenkleine beeldjesgrote beeldenvrouwenbeelden,
dikke dames kunstballerina beeldenzonnewijzersdierenbeeldenafrikaanse kunst

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel