Retourneren van een bronzen beeld

Kunst is gevoel. Is er geen goed gevoel bij een bronzen beeld dan heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige aankoopbedrag (inclusief verzendkosten) terug gestort of u kunt het beeld ruilen. Wij zijn lid van Stichting Webwinkelkeur en werken volgens de richtlijnen zodat u zonder zorgen bij ons kunt bestellen.
 

Mocht u een beeld als cadeau schenken en de ontvanger vindt hem eigenlijk niet mooi? Ruilen of geld terug is geen probleem bij Bronzen Beelden Winkel
 

Als u retourneert, stuur dan het beeld in de originele verpakking aan ons terug. Laat dit ons ook even weten zodat wij weten dat er een beeld retour komt. Dit kan middels ons retourfomulier (zie onder). Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 7 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Let op: heeft u een klein bronzen beeldje met tekstplaatje en/of cadeauverpakking gekocht, dan krijgt u het geld voor het tekstplaatje en of cadeauverpakking (wel van het beeldje) niet terug omdat dit speciaal voor u op maat wordt gemaakt. Dit geldt tevens voor een beeld dat beschadigd bij ons aankomt als u het heeft geretourneerd aan ons. Daarom kunt u het beste de originele verpakking gebruiken. Zo bent u ervan verzekerd dat er niets mis kan gaan.
 

Retouradres

U kunt gratis retourneren door gebruik te maken van ons antwoordnummer.

Deze vindt u op ons RETOURFORMULIER  voeg deze samen met de FACTUUR  van uw bestelling toe aan de retour.
 

Terug naar informatie

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel