Navigatie

Retourneren van een bronzen beeld

Kunst is gevoel. Is er geen goed gevoel bij een bronzen beeld dan heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige aankoopbedrag (inclusief verzendkosten) terug gestort of u kunt het beeld ruilen.
 

Mocht u een beeld als cadeau schenken en de ontvanger vindt hem eigenlijk niet mooi? Ruilen of geld terug is geen probleem bij Bronzen Beelden Winkel
 

Als u retourneert, stuur dan het beeld in de originele verpakking aan ons terug. Laat dit ons ook even weten zodat wij weten dat er een beeld retour komt. Dit kan via info@bronzenbeeldenwinkel.nl met als onderwerp 'retourneren'. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 7 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Let op: heeft u een beeldje met tekstplaatje gekocht, dan krijgt u het geld voor het tekstplaatje (wel van het beeldje) niet terug omdat een tekstplaatje speciaal voor u op maat wordt gemaakt. Dit geldt tevens voor een beeld dat beschadigd bij ons aankomt als u het heeft geretourneerd aan ons. Daarom kunt u het beste de originele verpakking gebruiken. Zo bent u ervan verzekerd dat er niets mis kan gaan.
 

Retouradres

U kunt gratis retourneren door gebruik te maken van ons antwoordnummer.

Bronzen Beelden Winkel
Antwoordnummer 159
8260 VB  KAMPEN

Voeg aan uw retour altijd de factuur van uw bestelling toe. Vermeld hierop s.v.p. de reden waarom u het beeld retour stuurt en uw rekeningnummer .
 

Terug naar informatie

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd

PROFITEER NU VAN €50,00 KORTING!

Set dikke dames beeldjes € 247,50 € 197,50
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2019 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel