Cadeau geslaagd universiteit 

cadeau geslaagd universiteitUniversiteit geslaagd cadeau. Het is niet iedereen gegeven af te studeren op de universiteit. Dat vereist discipline en doorzettingsvermogen. Is het uw zoon of dochter of een bekende gelukt een diploma te halen? Dan wilt u natuurlijk aandacht besteden aan die bijzondere gebeurtenis.

Veel mensen brengen niet alleen hun gelukwensen over maar voegen ook een persoonlijk geslaagd cadeau toe, bijvoorbeeld na de afstudeerceremonie of tijdens een afstudeerfeest. In ons assortiment vindt u meerdere bronzen beelden die speciaal gemaakt zijn voor dit soort gelegenheden.
 

Afstudeercadeau voor universiteiten

In onze collectie afstudeercadeaus vindt u mooie beelden met het thema ‘afstuderen’. Zo kunt u uw trots overbrengen, de ontvanger herinneren aan het verzette werk en de beloning. Geef bijvoorbeeld een bronzen beeld van een student of een wijze uil, of benadruk het behalen van deze bijzondere mijlpaal met het beeld ‘De Mijlpaal’. Natuurlijk zijn beelden uit andere categorieën ook geschikt.

Is uw zoon of dochter bijvoorbeeld afgestudeerd in de diergeneeskunde? Geef dan een mooi bronzen beeld van zijn of haar lievelingsdier. Zo zijn er allerlei mogelijkheden, ook wat betreft de levering en accessoires. Bekijk ook afstudeercadeau vrouw,  cadeau geslaagd hbocadeau voor afstuderen zoon.
 

Blijvend kado geslaagd universiteit

universiteit geslaagd kadoNadat u het beeld uitgekozen heeft dat u cadeau wilt geven voor het afstuderen, kunt u het beeld laten graveren of op een sokkel laten zetten. Een boodschap laten graveren op het beeld maakt het cadeau nog persoonlijker. Onze marmeren sokkels geven het beeld extra statuur. Nagenoeg alle beelden zijn geschikt voor op kantoor, zodat uw afgestudeerde zoon, dochter of kennis uw geschenk mee kan nemen naar het werk.

Hij of zij wordt dan altijd herinnerd aan de afstudeerceremonie en het behalen van het universitair diploma. Wilt u meer weten over onze bronzen beelden of mogelijkheden voor graveren? Wij staan u graag te woord. Neem contact met ons op voor meer informatie over al onze afstudeercadeaus.
 

Bekijk onze universiteit geslaagd kado

Klik op een afbeelding om het universiteit cadeau beeldje te bekijken

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel