Cadeau geslaagd universiteit

Het is niet iedereen gegeven af te studeren op de universiteit. Dat vereist discipline en doorzettingsvermogen. Is het uw zoon of dochter of een bekende gelukt een diploma te halen? Dan wilt u natuurlijk aandacht besteden aan die bijzondere gebeurtenis. Veel mensen brengen niet alleen hun gelukwensen over maar voegen ook een persoonlijk geslaagd cadeau toe, bijvoorbeeld na de afstudeerceremonie of tijdens een afstudeerfeest. In ons assortiment vindt u meerdere bronzen beelden die speciaal gemaakt zijn voor dit soort gelegenheden.
 

Bekijk onze geslaagd cadeau beeldjes

Klik op een afbeelding om de geslaagd cadeau beeldjes te bekijken

geslaagd cadeau, kado geslaagd

 

Afstudeercadeau

In onze collectie afstudeercadeaus vindt u mooie bronzen beelden met het thema ‘afstuderen’. Zo kunt u uw trots overbrengen, de ontvanger herinneren aan het verzette werk en de beloning. Geef bijvoorbeeld een bronzen beeld van een student of een wijze uil, of benadruk het behalen van deze bijzondere mijlpaal met het beeld ‘De Mijlpaal’. Natuurlijk zijn beelden uit andere categorieën ook geschikt. Is uw zoon of dochter bijvoorbeeld afgestudeerd in de diergeneeskunde? Geef dan een mooi bronzen beeld van zijn of haar lievelingsdier. Zo zijn er allerlei mogelijkheden, ook wat betreft de levering en accessoires.
 

Graveren en sokkels

Nadat u het beeld uitgekozen heeft dat u cadeau wilt geven voor het afstuderen, kunt u het beeld laten graveren of op een sokkel laten zetten. Een boodschap laten graveren op het beeld maakt het cadeau nog persoonlijker. Onze marmeren sokkels geven het beeld extra statuur. Nagenoeg alle bronzen beelden zijn geschikt voor op kantoor, zodat uw afgestudeerde zoon, dochter of kennis uw geschenk mee kan nemen naar het werk. Hij of zij wordt dan altijd herinnerd aan de afstudeerceremonie en het behalen van het universitair diploma. Wilt u meer weten over onze bronzen beelden of mogelijkheden voor graveren? Wij staan u graag te woord. Neem contact met ons op voor meer informatie over al onze afstudeercadeaus.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Uitsluitend op afspraak geopend

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2021 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel