Sterrenbeeld Maagd cadeau

sterrenbeeld maagd cadeauSterrenbeeld maagd cadeau. Opzoek naar een sterrenbeeld cadeau voor het sterrenbeeld maagd? Dan zit u hier goed. Omdat de aarde draait veranderen de figuren aan de sterrenhemel gedurende het jaar. Op de dag waarop wij zijn geboren stond ons sterrenbeeld aan de hemel. Voor het sterrenbeeld maagd is dat 23 augustus tot 22 september. 

Veel mensen herkennen dan ook hun karakter in het sterrenbeeld. Het is dus niet alleen een origineel cadeau, maar ook zeer persoonlijk. Een sterrenbeeld is overigens niet alleen zeer geschikt als verjaardagscadeauspiritueel cadeau maar ook als geboortegeschenk!

 

Het sterrenbeeld Maagd datum en karaktereigenschappen

Een Maagd staat bekend als attent, perfectionistisch en aardig. Maagden vinden het niet nodig om alles over zichzelf prijs te geven, ze houden graag dingen voor zichzelf. Veel Maagden vinden het makkelijker om te luisteren dan om te praten. Maagden zijn nuchtere mensen die met beide benen op de grond staan. Maagden vermijden het liefst confrontaties en ook het uitpraten van ruzies is voor de maagd lastig. Maagden houden hun emoties namelijk het liefste binnen. Bij een ruzie zal een Maagd er dan ook voor kiezen om weg te lopen. Maak je geen zorgen, zodra ze hun emoties de baas zijn komen ze vanzelf weer terug!

 

Onze bronzen beelden van het sterrenbeeld Maagd

Het symbool van de Maagd is bij ons verkrijgbaar als bronzen beeld. Dit beeld is ongeveer 12 cm hoog en gemaakt van uitsluitend de beste materialen. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze beelden. Daarom zorgen we ervoor dat al onze beelden worden onderworpen aan de nodige kwaliteitscontroles voordat ze ons atelier verlaten. Dit betekent dat wij de kracht van het beeldje kunnen garanderen. Je zult jarenlang plezier hebben van dit beeld!

 

Kado sterrenbeeld maagd kopen

Hieronder vindt u ons assortiment cadeaus voor het sterrenbeeld maagd. 
Klik op de afbeelding om het artikel te bekijken. 

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel