Afstudeercadeau zoon | Afstudeercadeau man

afstudeercadeau zoonAfstudeercadeau zoon schenken. Elke ouder is trots als zijn of haar zoon afstudeert en een echte man begint te worden. Het behalen van een diploma vergt immers intelligentie en doorzettingsvermogen.

Mag uw zoon dit jaar eindelijk zijn diploma in ontvangst nemen? Dan wilt u zeker weten een mooi geslaagd cadeau geven, vooral bij het behalen van het masterdiploma. Geef dan een bijzonder geschenk in de vorm van een bronzen beeld. Bekijk ook afstudeercadeau mastercadeau bachelor uitreikingafstudeercadeau van ouders
 

Een origineel afstudeerkado man

In onze speciale collectie afstudeerbeelden vindt u een aantal prachtige, handzame beelden die niet misstaan op het bureau of kantoor. De beeldjes symboliseren de inzet van een hardwerkende student of uw eigen trots, precies wat u op zo’n moment wilt overbrengen aan uw zoon. Misschien luidt het afstuderen van uw zoon een nieuwe fase in. Dan kunt u deze verandering extra onder de aandacht brengen met een mooi, bijzonder afstudeercadeau. Ook de wijze uil of Vrouwe Justitia zijn mooie opties, vooral als uw zoon zijn Filosofie- of Rechtendiploma heeft bemachtigd.
 

Een traditioneel afstudeercadeau zoon als blijvende herinnering

afstudeercadeau manOnze beelden vormen een prachtige, blijvende herinnering, aan elke gebeurtenis. Daarom is een bronzen beeld een mooie aanvulling op een ander afstudeercadeau, zoals een geldbedrag of een mooie reis.

U kunt deze bovendien laten voorzien van een bijpassende inscriptie, zoals de naam van uw zoon en de datum van het afstuderen. Natuurlijk kunt u uw zoon ook feliciteren met zijn prestatie of een mooi motto laten graveren. Alles is mogelijk.

Heeft u vragen over een afstudeer cadeau man? Neem gerust contact met ons op.
 

Bekijk het assortiment afstudeercadeau zoon

Klik op een afbeelding om een van de geslaagd cadeau beeldjes te bekijken

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel