Afstudeercadeau zoon | Afstudeercadeau man

afstudeercadeau zoonAfstudeercadeau zoon. Elke ouder is trots als zijn of haar zoon afstudeert. Het behalen van een diploma vergt immers intelligentie en doorzettingsvermogen. Mag uw zoon dit jaar eindelijk zijn diploma in ontvangst nemen? Dan wilt u zeker weten een mooi geslaagd cadeau geven, vooral bij het behalen van het masterdiploma. Geef dan een bijzonder geschenk in de vorm van een bronzen beeld.

In onze speciale collectie afstudeerbeelden vindt u een aantal prachtige, handzame beelden die niet misstaan op het bureau of kantoor. De beeldjes symboliseren de inzet van een hardwerkende student of uw eigen trots, precies wat u op zo’n moment wilt overbrengen. Misschien luidt het afstuderen van uw zoon een nieuwe fase in. Dan kunt u deze verandering extra onder de aandacht brengen met een mooi, bijzonder afstudeercadeau.

 

Een origineel afstudeerkado man  

In ons assortiment afstudeercadeaus vindt u vooral beelden die de ijverige student verbeelden. Kies bijvoorbeeld voor een beeld van een figuur die studeert op een stapel boeken of de jonge man die een mijlpaal in zijn leven behaalt. Ook de wijze uil of Vrouwe Justitia zijn mooie opties, vooral als uw zoon zijn Filosofie- of Rechtendiploma heeft bemachtigd.

Naast onze afstudeercadeaus zijn onze andere beelden uiteraard ook een optie, zoals onze exclusieve beelden waar er slechts enkele van zijn gemaakt. U kunt deze bovendien laten voorzien van een sokkel en bijpassende inscriptie, zoals de naam van uw zoon en de datum van het afstuderen. Natuurlijk kunt u uw zoon ook feliciteren met zijn prestatie of een mooi motto laten graveren. Alles is mogelijk. Bekijk ook
afstudeercadeau master,  cadeau bachelor uitreikingafstudeercadeau van ouders
 

afstudeercadeau manEen traditioneel afstudeercadeau zoon als blijvende herinnering

Onze beelden vormen een prachtige, blijvende herinnering, aan elke gebeurtenis. Daarom is een bronzen beeld een mooie aanvulling op een ander afstudeercadeau, zoals een geldbedrag of een mooie reis. Bovendien gaan onze beelden een leven lang mee en zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk. Zo wordt uw zoon altijd herinnerd aan zijn mooie prestatie.

 

Bekijk het assortiment afstudeercadeau zoon

Klik op een afbeelding om de geslaagd cadeau beeldjes te bekijken

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2023 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel