Afscheidscadeau werkgever | Een origineel cadeau afscheid baas

Afscheidscadeau werkgever, baas, directeurEen leuk afscheidscadeau directeur of werkgever vinden kan bij Bronzen Beelden Winkel. Wanneer u werkzaam bent bij een bedrijf waarvan de directeur binnenkort afscheid neemt, dan is de kans groot dat er een afscheidsfeestje wordt georganiseerd. Om uw waardering voor uw baas uit te spreken voor de tijd waar u met fijne herinneringen aan terugdenkt, is het geven van een passend origineel afscheidscadeau een goed idee.

Maar ook wanneer u een goede vriend, familielid of zakelijke relatie bent van de afscheidnemende directeur is het reden om niet met lege handen aan te komen op het moment suprême. Heeft u moeite met het vinden van een afscheidscadeau werkgever dat alles weerspiegelt wat deze persoon voor u en het bedrijf betekent heeft? Met een bronzen beeld zit u altijd goed. Bij Bronzen Beelden Winkel laten we u graag kennismaken met een ruime collectie aansprekende geschenken.
 

Bekijk onze categorieën met afscheidscadeau werkgever ideeën 

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan
of bekijk onderaan deze pagina direct onze TOP 10 afscheid beelden

Klein afscheidscadeautjes als klein afscheidsgeschenk    Groot afscheidsgeschenk werkgever    beroepen beeldje als origineel afscheidscadeau voor werkgever

Tuinbeeld als blijvend afscheidscadeau directeur    Dierenbeeld als origineel afscheidscadeau baas    zonnewijzer als origineel afscheidskado werkgever

Bronzen penning voor afscheid directeur    Bronzen plaquette ter afscheid werkgever    afscheidsbeeld directeur op maat gemaakt
 

Een uniek bronzen cadeau afscheid baas laten maken?

Voordat u een blik werpt op ons assortiment, is het wellicht goed om te weten niet alle mogelijkheden in beelden zijn te tonen. We hebben namelijk ook altijd de optie om uw gewenste afscheidscadeau werkgever op maat te laten vervaardigen. U bepaalt de beeltenis, de grootte en meer.

Onze kunstenaars hebben onder andere een adviserende rol en ontwerpen samen met u het bronzen beeld dat u een glimlach bezorgt of op een andere manier raakt. De kwaliteit is zoals gebruikelijk hoog en de levensduur van het exemplaar lang. Het laten maken van een maatwerk beeld is mogelijk vanaf 1.500 EUR en neemt minimaal 6 weken in beslag.
 

Kleine bronzen beeldjes als afscheidscadeau werkgever

Ons assortiment afscheidscadeau's bestaat voor een groot deel uit kleine bronzen beeldjes. Hier vindt u veel exemplaren die recht doen aan de boodschap die u over wilt brengen. Denk aan een vrolijke handdruk, het heffen van het glas om te proosten op de vertrekkende directeur of ‘met het oog op de toekomst’. Of kies voor het veelzeggende beeldje ‘de sprong wagen’, wat slaat op de mogelijke nieuwe uitdaging die uw baas staat te wachten. Zoekt u juist iets om als collega’s te kunnen geven? Ook dan vindt u meer dan voldoende mogelijkheden, zoals de beeldjes waarop een team is afgebeeld.
 

Tuinbeelden, plaquettes en penningen als origineel cadeau directeur

origineel afscheidsgeschenk werkgeverDaarnaast hebben we ook grotere afscheidscadeau's van brons, zoals tuinbeelden op een natuursteen sokkel, die het beeld nog meer waarde geeft en krachtiger doet overkomen.

Als cadeau afscheid baas is het schenken van een plaquette of bronzen penning ook een optie. Hierbij houden we rekening met uw eigen wensen in combinatie met onze mogelijkheden. We kunnen bijvoorbeeld de gewenste afbeelding of bedrijfslogo op een penning laten bedrukken, in combinatie met tekst.
 

Sokkel voor uw afscheidscadeau werkgever bestellen?

Heeft u een bronzen beeld op het oog dat niet standaard geleverd wordt met sokkel, dan nemen we u graag digitaal mee naar onze ‘sokkels voor beelden’-collectie. Hier kunt u zelf het gewenste materiaal uitkiezen, de vorm en de grootte. Tijdens het bestelproces kunt u tevens aangeven of u er ook een tekstplaatje bij wilt ontvangen. Dat is vooral een aanrader als het een staand bronzen afscheidscadeau directeur is. Zo kunt u het tekstplaatje op de sokkel laten bevestigen.
 

Leuk cadeau afscheid baas of werkgever online bestellen

U kunt een leuk cadeau afscheid baas of werkgever eenvoudig online bestellen. In de meeste gevallen heeft u het beeld binnen 2 werkdagen in huis. Heeft u echter vragen over het kopen van een afscheidskado? Neem gerust contact met ons op.
 

TOP 10 | Afscheidscadeau directeur

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 afscheidscadeau voor een directeur.

Uiteraard hebben we meer leuke directeur afscheidscadeau's, deze vindt u bij:
TuinbeeldenDierenbeelden of Zonnewijzers

Klik op de afbeelding voor meer informatie

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel