Welk dier staat symbool voor verbinding?

Welk dier staat symbool voor verbinding? Soms willen we de mensen om ons heen op een bijzondere manier laten zien dat we om ze geven. Dat we samen sterk staan, dat we onze bijzondere band waarderen en dat we altijd in verbinding met elkaar zullen staan.

U kunt dat gewoon tegen uw dierbaren zeggen, maar u kunt ook een symbool gebruiken om het ze duidelijk te maken. Er zijn bijvoorbeeld verschillende dieren met de betekenis die verbinding symboliseren. Hieronder vindt u wat voorbeelden ter inspiratie.


Dieren als symbool voor verbinding

Verschillende dieren symboliseren verbinding, liefde of vriendschap. Hieronder vindt u een voorbeeld van de meest bekende dieren en hun specifieke betekenissen.


De hond

Het zal u niet verbazen dat de hond in dit lijstje staat. De hond symboliseert namelijk vriendschap en loyaliteit. Niet voor niets noemen we hem ook wel 'man’s best friend'. Iedereen die ooit een trouwe viervoeter heeft gehad, weet: er gaat niets boven de vriendschap en devotie van een hond.


De olifant

Een olifant is het perfecte dier om uw liefde voor uw familie mee uit te drukken. Olifanten staan door meelevende eigenschappen namelijk symbool voor de familieband. U heeft vast wel eens een video gezien van een groep olifanten die hun kleintjes beschermen. Een olifant gaat namelijk tot het uiterste om degenen van wie hij houdt te beschermen.


De gans

U zult misschien niet meteen aan ganzen denken, wanneer u denkt aan verbinding. We weten immers allemaal hoe onvoorspelbaar een gans met een jongen kan zijn als u te dicht in de buurt komt. Toch staat de gans juist daarom symbool voor liefde, trouw en waakzaamheid. Zoals een gans zijn jongen beschermt, zo doet u dat ook voor de mensen waarvan u houdt.


Bronzen dieren beeld als symbool van verbinding

Er zijn bovendien nog veel meer dieren die verbinding uit kunnen stralen. Is er bijvoorbeeld een bepaald soort dier waar u of uw dierbaren heel erg van houden? Ook dan kan dit dier voor jullie verbinding symboliseren. Uiteindelijk kan een symbool van verbinding of vriendschap dus ook heel persoonlijk zijn.

Welk dier ook uw voorkeur als symbool van verbinding heeft: u kunt bij Bronzen Beelden Winkel terecht voor verschillende soorten bronzen dierenbeeldjes. Een ideaal cadeau voor een verjaardag of om iemand gewoon te laten weten dat u om hem of haar geeft. Voor de mooiste, origineelste beelden van dieren die symbool staan voor verbinding, bent u dus bij ons aan het goede adres.


Klik op het plaatje om naar de categorie te gaan: 

     Dieren beelden brons  

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel