Spuitfiguur kikker voor uw vijver of tuin

kikker spuitfiguur, spuitfiguren kikkersKan uw nieuwe tuin wel wat liefde en aandacht gebruiken maar houd u er niet van wekelijks te tuinieren? Fleur dan uw tuin op met een vrolijk waterspuitfiguur, bijvoorbeeld een spuitfiguur van een kikker.

Onze waterspuitfiguren en andere waterornamenten zijn ideaal voor een snelle upgrade van uw tuin. U plaatst een waterspuitende kikker heel eenvoudig, bijvoorbeeld aan de rand van een bestaande vijver of zwembad.

Maar een spuitfiguur kikker kan ook als zelfstandig waterornament dienen. De kikker zorgt voor een continue kletterende straal water en trekt bovendien vogels en insecten aan. Het verse water is heerlijk voor de vogels in uw tuin.
 

Spuitfiguur kikker uitzoeken

In ons assortiment vindt u diverse soorten waterspuitende kikkers. U kunt ervoor kiezen één spuitfiguur van een kikker in uw tuin te plaatsen of een combinatie te maken van meerdere kikkers.

De collectie biedt zowel vrolijke, cartooneske kikkers aan als echt lijkende exemplaren. Als u graag een natuurlijke aanblik creëert rondom uw vijver zijn de natuurlijk ogende kikkers een goede keuze. Wilt u graag een vrolijke noot in uw tuin? Kies dan voor een guitige kikker aan de rand van uw zwembad of terras.

Omdat onze waterspuitende kikkers al verkrijgbaar zijn vanaf €65 is het heel goed mogelijk meerdere beeldjes met elkaar te combineren. Bijvoorbeeld een waterspuitfiguur met een normaal beeld of meerdere spuitfiguren van kikkers.
 

Aansluiting water spuitfiguren kikkers

Voor een spuitfiguur heeft u een waterpomp- en slang nodig om het water rond te kunnen pompen, en wellicht een water opvangbak als u de waterspuitfiguur niet aan uw vijver plaatst, maar als zelfstandig wateronament wilt laten functioneren. Beide kunt u direct mee bestellen zodat u meteen kunt genieten!

Wilt u meer weten over de kikker waterspuitfiguren of heeft u vragen over een kikker spuitfiguur kopen? Neem gerust contact met ons op.
 

Klik op een de afbeelding voor meer informatie over het spuitfiguur

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2020 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel