Sterrenbeeld Kreeft cadeau

sterrenbeeld kreeft cadeauSterrenbeeld kreeft cadeau. Opzoek naar een sterrenbeeld cadeau voor het sterrenbeeld kreeft? Dan zit u hier goed.  Onze verjaardag is voor altijd verbonden met ons sterrenbeeld. Een sterrenbeeld is namelijk het figuur dat kan worden gezien in de sterrenhemel op de dag dat jij jarig bent.

Voor het sterrenbeeld Kreeft geldt dit in de periode 21 juni tot 22 juli.  Onze beelden zijn verkrijgbaar in alle twaalf sterrenbeelden en staan bekend om hun hoge kwaliteit. Een sterrenbeeldje kreeft is overigens niet alleen zeer geschikt als verjaardagscadeauspiritueel cadeau maar ook als geboortegeschenk!

 

Het sterrenbeeld Kreeft datum en karaktereigenschappen

Kreeften zijn geboren tussen 21 juni tot 22 juli. Een Kreeft staat bekend als een sympathiek, fantasierijk en geduldig persoon. Kreeften zijn verlegen en houden zich graag op de achtergrond. Dit betekent echter niet dat ze geen duidelijke mening hebben. Kreeften kunnen behoorlijk overtuigend zijn in discussies en zijn vasthoudend in hun normen en waarden.

Kreeften denken vaak met hun hoofd en minder met hun hart. Dit betekent dat kreeften vaak een weloverwogen beslissing kunnen maken. Let wel op, want een Kreeft kan nogal lichtgeraakt zijn. Dit komt omdat Kreeften hun emoties vaak té lang binnenhouden.

kado voor kreeft

Onze bronzen beelden van het sterrenbeeld Kreeft

Onze vakmensen controleren de kwaliteit van alle beelden, voordat ze ons atelier verlaten. Wil je nog iets persoonlijks toevoegen aan het sterrenbeeld? Kies dan voor een tekstplaatje op de sokkel. De tekst van het plaatje mag je natuurlijk helemaal zelf bepalen.

 

Kado sterrenbeeld kreeft kopen

Hieronder vindt u ons assortiment cadeaus voor het sterrenbeeld kreeft. 
Klik op de afbeelding om het artikel te bekijken. 

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel