Navigatie

Bronzen duiven beelden | Beeld duif kopenduiven beelden, bronzen duif

Bronzen duiven beelden speciaal voor vogelliefhebbers! Een bronzen duiven beeld maakt het mogelijk om altijd een prachtige vogel in de tuin te hebben. Daarnaast hebben duiven vaak een symbolische waarde. Ze kunnen liefde en vrede weergeven. Bij ons vindt u duiven beelden die op een sokkel te plaatsen zijn of aan de muur bevestigd kunnen worden. Bronzen duiven beelden hebben we in verschillende soorten, waarbij er ook verschillen zijn in de afwerking. De ene duif is wat meer gedetailleerd als de andere duif en ook de onderlinge kleuren lopen uiteen. Voor het plaatsen aan een muur hebben we een duif die bezig is aan zijn landing, twee (tortel)duiven die gemoedelijk op een takje zitten, een vliegende duif en een vredesduif met een takje in zijn snavel. Bekijk ook onze andere dierenbeelden.

 

Een duif van brons op een sokkel plaatsen

Een duif van brons op een sokkel plaatsen is een goed idee wanneer u een stabiele ondergrond wilt creëren. Een duif kan op de juiste sokkel nog meer tot z’n recht komen. Het is goed om te weten dat wij sokkels van uiteenlopende materialen voor u beschikbaar hebben, bijvoorbeeld gemaakt van natuursteen of beton. Eventueel is het mogelijk om de bronzen duif met de sokkel aan elkaar te verbinden, wat voor extra stevigheid zorgt en diefstal onmogelijk maakt.

 

Bronzen duiven beeld kopen

Heeft een bepaalde bronzen duif die uw interesse gewekt? U kunt uw gewenste duiven beeld gelijk bestellen in onze webshop. We gaan zeer zorgvuldig om met onze bestellingen. We zorgen er altijd voor dat uw gewenste bronzen duif met de grootste zorg en aandacht wordt behandeld. Heeft u vragen over een beeld duif kopen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het bronzen duiven beelden

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd

PROFITEER NU VAN €50,00 KORTING!

Set dikke dames beeldjes € 247,50 € 197,50
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2019 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel