Bronzen duiven beelden | Beeld duif kopen

duiven beelden, bronzen duifBronzen duiven beelden speciaal voor vogelliefhebbers! Een bronzen duiven beeld maakt het mogelijk om altijd een prachtige vogel beeld in de tuin te hebben. Daarnaast hebben duiven vaak een symbolische waarde. Ze kunnen liefde en vrede weergeven.
 

vinkjeGRATIS verzending binnen Nederland en België
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
 

Bij ons vindt u duiven beelden die op een sokkel te plaatsen zijn of aan de muur bevestigd kunnen worden. Bronzen duiven beelden hebben we in verschillende soorten, waarbij er ook verschillen zijn in de afwerking. De ene duif is wat meer gedetailleerd als de andere duif en ook de onderlinge kleuren lopen uiteen.
 

Beeld duif op een sokkel plaatsen

beeld duifEen duif van brons op een sokkel plaatsen is een goed idee wanneer u een stabiele ondergrond wilt creëren. Een duif kan op de juiste sokkel nog meer tot z’n recht komen. Het is goed om te weten dat wij sokkels van uiteenlopende materialen voor u beschikbaar hebben, bijvoorbeeld gemaakt van natuursteen of beton.

Het is mogelijk om het duiven beeld op de sokkel te bevestigen doordat er gaatjes onder de poten van de duif zitten. U kunt dan gaatjes boren in de sokkel en de duif met schroefdraad en een beetje montagelijm vastzetten. Mocht u dit zelf niet kunnen, dan kunt u deze werkzaamheden ook aan ons uitbesteden. Neemt u hiervoor contact met ons op.
 

Bronzen duiven beeld kopen

Heeft een bepaalde bronzen duif die uw interesse gewekt? U kunt uw gewenste duiven beeld gelijk bestellen in onze webshop. Deze wordt met Track & Trace code aan u verzonden zodat u verzekerd bent van een goede levering. Heeft u vragen over een beeld duif kopen? Neemt u dan gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het bronzen duiven beelden

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel