Urn beeld | Urn beelden als urn voor thuis of tuin 

urn beeldUrn beeld kopen, wij bieden een ruim assortiment beelden die als urn beeld kunnen dienen om iemand te gedenken.  Bent u op zoek naar een bijzonder urn beeld voor het bewaren van de as van een dierbare? Bij Bronzenbeeldenwinkel vindt u het grootste assortiment urnenbeelden in allerlei stijlen en formaten. Nagenoeg elk tuinbeeld en dierenbeeld uit onze collectie kan worden omgetoverd tot urnbeeld als er een sokkel onder het beeldje geplaatst wordt. Door een holle ruimte in de sokkel te maken, is er plaats voor de as van een overledene. Zo kunt u een zeer persoonlijke urn laten maken met een prachtig vrouwenbeeld, liefdesbeeld of dierenbeeld.

Omdat Bronzenbeeldenwinkel een groot en uiteenlopend assortiment bronzen beelden aanbiedt, kunt u de overledene op uw eigen manier eren. Door bijvoorbeeld te kiezen voor een bijzonder dierenbeeld zoals een bronzen beeldje van een egel of een kikker, of een dikkedamesbeeld. Bovendien oogt het urnbeeld niet als een traditionele urn. Dat maakt het makkelijker om het beeld in het zicht neer te zetten, zowel binnen als buiten. Een onoplettende bezoeker denkt dat het om een regulier, stijlvol beeld gaat. Alleen u weet dat het urnbeeld de as van de overledene bevat. 


Bekijk onze categorieën asbeeldjes, gedenkbeeldjes en urnen

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

asbeeldjes    asbeeld vlinder    asbeeld vogel

bronzen urnen    Asbeeldje op maat    tuin gedenksteen

 

Urnen beeld met as overledene

Natuurlijk kunt u kiezen voor een traditionele urn of een van onze asbeeldjes, die geheel van brons zijn gemaakt. De urnbeelden die plaats bieden aan de as van een overledene in de sokkel zijn deels van brons gemaakt. De sokkel is vervaardigd van natuursteen. Hierop wordt het bronzen beeld gemonteerd. De sokkel vormt eigenlijk het hart van de urn. Hierin plaatst u zelf de as van uw dierbare. Vervolgens kunt u het beeldje binnen neerzetten om een gedenkplek te creëren, of buiten in de tuin. Uiteraard kunt u de locatie van het urnbeeld ook afwisselen.

Ook is het mogelijk om bestaande beelden uit ons assortiment tot urn beeld te transformeren, heeft u een beeld op het oog die u graag als urn beeld zou willen gebruiken kunt u contact met ons opnemen. Bekijk ook onze asbeelden of gedenkbeelden.


Tuinbeeld urn  | Urn beeld tuin

Alle bronzen beelden die Bronzenbeeldenwinkel aanbiedt, zijn bestand tegen weer en wind. Dat maakt het mogelijk om het beeld van uw keuze buiten neer te zetten. De holte waarin de as zich bevindt is hermetisch afgesloten. Dat betekent dat u uw tuinbeeld dat fungeert als urn ook buiten kunt plaatsen. Had uw dierbare een favoriete plek in de tuin? Dan is dat de aangewezen locatie voor het urnbeeld. Bekijk onze grote collectie dieren- en tuinbeelden voor inspiratie en neem contact met ons op als u een van deze beelden wilt laten maken in de variant ‘urnbeeld’.

 

TOP 10 | Urn beelden 

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 urn beelden.

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het urn beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel