Bronzen urnen voor in huis om uw dierbare te gedenken

bronzen urnen, urn bronsEen urn is bedoeld om de as van een overleden persoon in te bewaren en te gedenken. Bij Bronzenbeeldenwinkel vindt u enkele zeer bijzondere bronzen urnen voor in huis. Deze zijn bedoeld om op stijlvolle wijze de as van een overleden dierbare in te bewaren.

Urnen zijn er in vele soorten en maten, maar al onze bronzen urnen zijn gemaakt met oog voor detail. Naast hun praktische functie zijn ze ook erg aantrekkelijk voor het oog, waardoor onze bronzen urnen tevens een esthetische functie hebben.
 

In een bronzen urn kan al het as van uw dierbare worden bewaard. Wilt u een deel van de as van uw dierbare bewaren of wilt u dat familieleden ook as thuis kunnen bewaren? Bekijk dan onze asbeeldjes

Originele urn kopen

In onze webshop kunt u een originele urn kopen, die altijd is gemaakt van brons. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in dit materiaal, en werken alleen met vormgevers en bronsgieters die hun vak goed verstaan. Daardoor kunnen we een prachtige collectie bronzen urnen aanbieden, in allerlei vormen en stijlen.

We hebben exemplaren met bloemen of hartjes, maar ook bronzen urnen in een organische vorm, die heel mooi opgaan in elk interieur. Wat uw woonstijl ook is, wij hebben een originele urn die daarbij past. U haalt dus in feite niet alleen een urn in huis, maar tevens een kunstwerk, want met deze gedachte zijn al onze bronzen urnen ontworpen.
 

Stijlvol gedenkteken

Een persoon verliezen en gedenken is niet makkelijk. Daarom is het fijn om een plekje in huis in te richten die u aan deze persoon doet denken. Als u de as van deze persoon op deze plek wilt bewaren is een bronzen urn de perfecte manier om dat te doen. Deze ziet er stijlvol uit en geeft meteen een fijne sfeer aan deze plek. Of u de urn nu op een tafel, de vensterbank  of op de schoorsteenmantel zet, zijn serene uitstraling en prachtige materiaal doen het overal goed. Gedenk uw geliefde daarom in stijl met een van onze bronzen urnen.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over de bronzen urn

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel