Waterornament vrouw dat water geeft 

waterornament vrouwWaterornament vrouw figuur kopen voor een vrouwelijke touch in uw tuin. Deze prachtige beelden staan prachtig als waterornament in uw tuin of bij uw vijver. Door de vrouwelijke vormen van deze bronzen beelden zijn de waterornamenten de perfecte toevoeging aan een tuin vol bloemen en planten.

U heeft geen vijver nodig om één van onze vrouwelijke waterornamenten in uw tuin te plaatsen. Met een simpel waterreservoir kunt u ze ook plaatsen als zelfstandig waterornament.
 

Bronzen waterornament van een vrouw

Bronzen waterornamenten van vrouwen zijn vooral populair door hun mooie en soepele vormen. Het vrouwenlichaam is van zichzelf al sierlijk en leent zich daardoor zeer goed voor gehouwen beelden en ornamenten. Neem bijvoorbeeld het waterornament van een vrouw die water uit een kelk giet. Door de zachtheid van de vormen trekt dit waterornament direct de aandacht.

Een waterornament van een vrouw kunt u ook goed combineren met andere (kleinere) beelden, zoals een ornament van dieren. Al onze spuitfiguren zorgen voor een onafgebroken stroom water, waardoor er altijd natuurlijk geluid in de tuin aanwezig is. Voor veel mensen werkt het geluid van stromend water rustgevend.
 

De kwaliteit van onze waterornamenten met vrouwelijke figuren

waterornamenten vrouwEen waterornament van een vrouw is een investering in uw tuin. Onze waterornamenten met vrouwelijke figuren worden in brons gegoten en met veel zorg en aandacht gemaakt, zodat ze onder iedere weerstomstandigheid buiten kunnen staan. Bovendien wordt ieder ornament geleverd met gratis onderhoudswas om de kleur van het brons te beschermen.

 

De installatie van een vrouwen waterornament

Onze waterornamenten zullen moeten worden aangesloten op een zogenoemde waterbron. Plaatst u het waterornament naast een vijver of zwembad? Dan kan het beeld door middel van een waterpomp en slang gebruikmaken van het vijver- of zwembadwater. Dit betekent dat er geen extra water nodig is om het ornament te laten stromen.

Wilt u een waterornament van een vrouw plaatsen in bijvoorbeeld een bloementuin? Dan heeft u een waterreservoir nodig. Dit reservoir is nodig om water op te slaan, zodat het ornament niet droog komt te staan en vervangt de functie van de vijver.
 

Waterornament vrouw in het echt bekijken

 Bent u geïnteresseerd in een van de beelden? U kunt op afspraak een beeld in het echt bekijken in onze showroom. Bent u al overtuigd van uw keuze, dan kan direct online bestellen natuurlijk ook. Goed om te weten, waterornamenten vanaf € 2.000,= worden gratis bij u in de tuin geplaatst.  U heeft dan nergens omkijken naar. Heeft u vragen over een waterornament vrouw kopen? Neem gerust contact met ons op.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel