Navigatie

Zakelijke beeldjes van brons als originele bedankjes voor klanten en collega'szakelijk bedankje, zakelijk beeldje

Met een zakelijk beeldje of zakelijke bedankje als geschenk voor een zakenrelatie of collega maakt u een onuitwisbare indruk. Stijlvolle kleine bronzen beeldjes met een kostbare uistraling geplaatst op een marmeren sokkeltje. Deze originele bedankjes zorgen voor een blijvende herinnering aan uw samenwerking of gezamenlijk succes en zijn ideale bedankjes voor klanten, collega's of andere zakelijke relaties.
 

Onze bronzen beeldjes worden ambachtelijk en met de hand vervaardigd en zijn daarom perfect als zakelijke bedankjes
 

Zakelijke bedankjes voor klanten met persoonlijke tekst

Op de sokkel van het zakelijke bedank beeldje kan een tekstplaatje worden aangebracht met uw eigen persoonlijke tekst. Zo maakt u uw zakelijke bedankje een blijvende herinnering voor uw klanten. Wellicht zijn ook onze eindejaarsgeschenken voor u interessant.
 


 

zakelijk bedankje collega, originele bedankjes, zakelijke bedankjesEen zakelijk beeldje voor een collega die afscheid neemt of met pensioen gaat

Tevens bevat ons assortiment diverse zakelijke beeldjes die geschikt zijn om als geschenk te geven voor een collega. Deze bedank beeldjes zijn meer gericht op samenwerking, teamspirit en op elkaar kunnen vertrouwen. Ook deze beeldjes kunnen voozien worden van een tekstplaatje. Neemt uw collega afscheid of gaat hij met pensioen? Bekijk dan onze pagina's afscheidscadeau en pensioen cadeau.
 

Een persoonlijk zakelijk bedank beeldje laten maken

Ook is het mogelijk om een eigen beeldje van een zakelijk bedankje te laten maken bijvoorbeeld als jubileumgeschenk. Voor de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.
 

Een zakelijk beeldje als origineel bedankje kopen

U kunt een zakelijk bedank beeldje online kopen.Bestelt u meerdere originele zakelijke bedankjes? Wellicht kunnen wij  u een aantrekkelijke korting geven. Heeft u vragen over een bronzen beeldje als zakelijk bedankje kopen? Neem dan contact met ons op.


Klik op de afbeelding voor meer informatie over het bronzen zakelijke beeldje

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2019 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel