Zakelijke beeldjes van brons als originele zakelijke bedankjes

zakelijk bedankje, zakelijk beeldje

Met een zakelijk beeldje of zakelijke bedankje als geschenk voor een zakenrelatie of collega maakt u een onuitwisbare indruk. Stijlvolle kleine bronzen beeldjes met een kostbare uitstraling geplaatst op een marmeren sokkeltje als zakelijke bedankjes.

Deze originele bedankjes zorgen voor een blijvende herinnering aan uw samenwerking of gezamenlijk succes en zijn ideale bedankjes voor klanten, collega's, werknemers, of andere zakelijke relaties. Wij hebben diverse thema's: beeldjes bedanken, beeldjes samenwerken, beeldjes succes en meer.
 

Bekijk onze populaire zakelijke beeldjes categorieën

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

bedankt beeldjes, beeldje bedankt     beeldjes samenwerking, beeldje samenwerking     beeldjes succes, succes beeldjes

beeldjes contracten, beeldje afsluiten contract     Beeldje doelstelling, beeldje targets     beeldjes voor starters, beeldje zzp

diverse zakelijke beeldjes     jubileum geschenken, jubileumcadeau     pensioencadeau, pensioen cadeau

grote zakelijke geschenken, grote zakelijke beelden     erepenning, bronzen munt     zonnewijzers, zonnewijzer 
 

Zakelijke bedankjes voor klanten met persoonlijke tekst en als wijnpakket

Op de sokkel van het zakelijke bedank beeldje kan een tekstplaatje worden aangebracht met uw eigen persoonlijke tekst. Ook bestaat de mogelijk om het logo van uw bedrijf in het tekstplaatje te laten graveren. Zo maakt u uw zakelijke bedankje een blijvende herinnering.

Een aantal van onze zakelijke bedankjes kunnen ook worden gecombineerd met een fles rode wijn of witte wijn en dan samen verpakt in een wijnpakket met hieromheen ook nog eens een cadeauverpakking.
 


 

Een zakelijk bedankje voor uw collega die afscheid neemt of met pensioen gaat

zakelijk bedankje collega, originele bedankjes, zakelijke bedankjesTevens bevat ons assortiment diverse zakelijke beeldjes die geschikt zijn om als geschenk te geven voor een collega. Deze zakelijke bedankjes zijn meer gericht op samenwerking, teamspirit, succes, het behalen van doelstellingen en op elkaar kunnen vertrouwen.

Ook deze beeldjes kunnen voozien worden van een tekstplaatje met gegraveerde tekst. Neemt uw collega afscheid of gaat hij met pensioen? Bekijk dan onze pagina's afscheidscadeau en pensioen cadeau.
 

Een persoonlijk zakelijk bedank beeldje laten maken

Ook is het mogelijk om een eigen beeldje van een zakelijk bedankje te laten maken bijvoorbeeld als jubileumgeschenk. Van dit orginele bedankje kunnen dan meerdere stuks worden gegoten zodat het een herkenbaar beeld wordt van het bedrijf. Bekijk ook onze beeldjes in opdracht.
 

Een zakelijk beeldje als origineel bedankje kopen

U kunt een zakelijk bedank beeldje online kopen. Bestelt u meerdere originele zakelijke bedankjes? Wellicht kunnen wij  u een aantrekkelijke korting geven. Heeft u vragen over een bronzen beeldje als zakelijk bedankje kopen? Neem dan contact met ons op.
 

Zakelijke bedankjes TOP 10 beeldjes

Bovenaan de pagina vindt u onze samengestelde top 10 beeldjes van zakelijke bedankjes.

Bekijk ook nog deze speciale categorieën

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel