Navigatie

Jubileumgeschenk kopen? Een origineel jubileum cadeau voor werknemer en werkgever

Een orgineel jubileumgeschenk kopen? Wij hebben een mooi assortiment orginele jubileumgeschenken. Bronzen Beelden Winkel heeft een groot assortiment unieke beelden en geschenken van brons welke met de hand worden vervaardigd.

 

Jubileum cadeau: een bronzen beeld is ideaal als geschenk

Al onze jubileum cadeau's zijn van een kwalitatief hoogstaand niveau en zijn met zeer veel vakkennis en passie vervaardigd. Hiermee zijn het niet alleen beelden die niet misstaan in ieder huis, maar tevens beelden die zich er erg goed voor lenen om cadeau te geven aan een werknemer of werkgever. Doordat onze site in overzichtelijke categoriën is ingedeeld, kunt u gemakkelijk vinden wat u zoekt.
 

Bekijk ook deze jubileumgeschenken en jubileum kado's

zakelijke bedankjes  |  vriendschapsbeeldjes  |  zonnewijzers  |  tuinbeelden  |  dierenbeelden
 

Orgineel kado voor de jubilaris ter ere van het 25 jarig jubileum

In onze showroom in Kampen hebben we diverse beelden uit het assortiment opgesteld staan. Zoekt u een origineel cadeau voor een iemand die 25 jaar in dienst is? Dan helpen wij u graag ook persoonlijk verder. Maak in dat geval wel even (telefonisch) een afspraak, zodat wij u optimaal kunnen begeleiden in uw uiteindelijke keuze voor een jubileum geschenk voor de jubilaris.

 

Gepersonaliseerd jubileumgeschenk voor werknemer of werkgever

Verras uw jubilaris met een orgineel jubileumgeschenk. Wij kunnen uw jubileumgeschenk personaliseren zodat u echt een uniek jubileum kado van brons heeft. Omdat wij tevens sokkels voor beekden in ons assortiment hebben, kunnen wij bij het beeld ook mooi op een sokkel monteren met hierop tekstplaatje met bedrijfslogo en persoonlijke tekst. Zo kunt een orgineel jubileumgeschenk aanbieden aan een werknemer of werkgever.

 

Jubileumgeschenk of jubileum cadeau kopen

Al onze jubileum geschenken en jubileuk cadeau's zijn online te bestellen via onze webshop. Klik op de afbeelding van het bronzen jubileum geschenk van uw keuze om de prijs en overige informatie te zien. Bij ons bent u niet alleen verzekerd dat uw bestelling met de grootst mogelijke zorg en aandacht wordt verzonden, uw bestelling van een jubileum kado wordt met Track en Trace code verzonden zodat u zorgeloos een jubileumgeschenk kopen kunt.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het jubileumgeschenk

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, After pay of PayPal

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen beelden garanties
© 2014 - 2018 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel