Aluminium letters met een bronskleur | tekst in aluminium

aluminium letters grafsteenNaast reguliere bronzen letters leveren wij ook aluminium letters in een bronskleur. Deze bronskleurige letters zijn haast niet van echte bronzen letters te onderdscheiden, echter zijn deze qua prijs goedkoper (vanaf € 9,95 per letter/teken).

Deze letters van aluminium worden geanodiseerd waardoor ze niet gaan oxideren en vrijwel niet verkleuren en dus geschikt zijn voor buiten.
 

Voordelen van aluminium letters

Een voordeel van deze aluminium letters is dat zij al per woord of datum aan elkaar gegoten zijn. Ieder woord of datum is voorzien van twee schroefdraden aan de achterkant.

Dit betekent dat het veel makkelijk is om deze letters op een oppervlakte te bevestigen omdat u slechts twee gaatjes per woord of datum hoeft te boren. Bij losse bronzen letters moet u 2 gaatjes per letter boren.
 

Voorbeeld van kosten van tekst in aluminium

De aluminium letters in brons kleur kosten € 9,95 per stuk tot en met 40 mm. In de afmeting van 45 tot 60 mm € 15,95 per stuk en in de afmeting 70 mm € 24,95 per stuk, en in 80 mm € 32,50 per stuk.

Hierboven ziet u de tekst Bronzen Beelden Winkel met datums in het lettertype Guido waarbij de hoofdletters 40 mm hoog zijn de kleine letters 28 mm hoog zijn.

De kosten van het voorbeeld zijn dus 37 letters/tekens x 9,95 = € 368,15 incl. BTW en verzendkosten

Let op: mochten de kosten onder de € 99,= komen, dan wordt er € 6,50 verzendkosten berekend (boven de € 99,= is gratis). Daarnaast zijn de minimale bestelkosten € 50,00. Mocht u slechts 2 of 3 letters willen bestellen van bijvoorbeeld 4 cm hoog, dan zijn de kosten dus € 50,00 (incl. verzendkosten).
 

Bevestigen van letters in aluminium zelf doen of aan ons uitbesteden

U kunt het bevestigen van letters in aluminium op een grafsteen, zwerkfei of onder ander oppervlak zelf uitvoeren of aan ons uitbesteden. Wilt u het zelf doen, dan kunt u desgewenst een montagepakket bestaande uit montagelijm en 2 boren direct meebestellen. Bekijk ook deze instructievideo (let op: voor aliminium letters geldt dus dat u maar 2 gaatjes per woord hoeft te boren)
 


 

Wilt u de werkzaamheden aan ons uitbesteden, dan komen wij op locatie (bijvoorbeeld op een begraafplaats) de letters bevestigen.

De kosten van het laten bevestigen van aluminium letters in bronskleur zijn € 25,00 per woord of datum, omdat deze letters per woord aan elkaar worden gegoten. Er geldt een minimale kostprijs van € 100,=. (wij kunnen niet voor 2 woorden heen en terug rijden en monteren voor slechts € 25,00 per stuk).
 

Bestel aluminium letters direct online

Klik op het gewenste lettertype en bestel het aantal gewenste letters/tekens in het gewenste formaat. Ook kunt u optioneel het montagepakket meebestellen of de optie om de werkzaamheden aan ons uit te besteden. 
 

Ontwerp en levertijd

Na bestelling maken wij een ontwerp voor u hoe de tekst eruit komt te zien. Na uw definitieve akkoord worden de letters besteld. De levertijd is circa 2 tot 4 weken vanaf definitief akkoord.
 

Liever eerst een vrijblijvende offerte?

Heeft u vragen of wilt u eerst een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat wij graag van u willen weten is:

  • Gewenste tekst
  • Welk lettertype
  • In welke afmeting

U ontvangt dan van ons een vrijblijvende prijsopgave met een voorbeeld van de door u gewenste tekst in het betreffende lettertype en wat de exacte afmetingen zijn en hoeveel ruimte deze tekst inneemt. Op deze wijze kunt u bepalen of de tekst past op de beschikbare oppervlakte.
 

offerte aluminium letters

 

Beschikbare lettertypes in aluminium

Bekijk hieronder ons aanbod van bronskleurige letters gemaakt in aluminium en bestel direct online.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het aluminium lettertype

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel