Spirituele betekenis kat

spirituele betekenis katOp zoek naar de spirituele betekenis kat? U komt erachter in deze blog. De kat is al eeuwenlang een van de beste vrienden van de mens. De kat heeft een speelse persoonlijkheid en is van oudsher natuurlijk een jachtdier.

Deze dieren hebben echter ook een diepe spirituele dieren betekenis. In andere culturen wordt de kat geassocieerd met magie, mystiek en spiritualiteit. Vooral in het oude Egypte werd de kat gebruikt als totemdier en nam het een speciale plaats in, in de samenleving. Kom in deze blog achter de spirituele betekenis van de kat en waarom wij als mensen hiervan kunnen leren.


De kat als symbool voor spiritualiteit en intuïtie 

De kat wordt in veel culturen gezien als een dier met een sterke connectie met het spirituele. Waar een zwarte kat in onze cultuur vaak wordt gezien als een symbool voor ongeluk, zien andere culturen deze juist als symbool voor geluk. De kat is van oudsher een jachtdier met een sterke intuïtie en het vermogen om energie te voelen.

Als de kat vaker in uw leven verschijnt, kan hij u willen vertellen dat u op de goede weg bent en dat u moet vertrouwen op uw intuïtie. Een zwarte kat wil daarentegen vaak zeggen dat er actie ondernomen moet worden. Kijk daarom naar uw leven en kijk diep vanbinnen of u gelukkig bent met uw huidige situatie.


Trots en onafhankelijkheid

Als u de eigenaar bent van een kat zult u vast weten dat het trotse en onafhankelijke dieren zijn. In tegenstelling tot honden, heeft de kat niemand nodig en kan het zelf zijn eigen boontjes doppen als het moet. Een bronzen beeld van een kat kan u daarom motiveren om te vertrouwen op uzelf. U bepaalt de richting van uw leven, wees trots op uzelf en waag de sprong in het diepe. Denk vaker aan de spirituele betekenis van de kat, en het zal u veel brengen.


Klik op het plaatje om naar de categorie te gaan: 

katten beelden

Dieren beelden brons

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel