Afscheidscadeau onderwijs | Kado afscheid leerkracht, schooldirecteur

afscheidscadeau onderwijsEen afscheidscadeau onderwijs in de vorm van een persoonlijk beeldje. U werkt bij een onderwijsinstelling en u gaat binnenkort afscheid nemen van een collega die een nieuwe baan heeft of met pensioen gaat. Daar wilt u natuurlijk bij stilstaan, vooral als uw collega lange tijd bij het de organisatie heeft gewerkt of uw directe collega was. Een standaard afscheidscadeau is dan wellicht niet wat u zoekt.

Gelukkig biedt Bronzenbeeldenwinkel een mooie selectie afscheidscadeau's aan voor onderwijsprofessionals, zoals een afscheidscadeau juf en afscheidscadeau meester. Naast een specieke beeldje voor leerkrachten hebben wij geschikte afscheidsgeschenken voor een schooldirecteur, decaan, studiebegeleider of conciërge.
.

Bekijk populaire categorieën met afscheidscadeau onderwijs ideeën

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

Klein afscheidscadeautje onderwijs    Groot afscheidsgeschenk onderwijs    Afscheidscadeau onderwijs personeel

afscheidscadeau meester kopen    afscheidscadeau juf    afscheidscadeau leerling kopen

Tuinbeeld als blijvend afscheidscadeau onderwijs    Dierenbeeld als origineel afscheidscadeau onderwijs    zonnewijzer als origineel afscheidskado onderwijs

Bronzen penning voor collega onderwijs    Bronzen plaquette ter afscheid onderwijs    Afscheidsgeschenk collega onderwijs in opdracht
 

Orgineel afscheidscadeau voor leerkracht, decaan, schooldirecteur of conciërge 

Orgineel afscheidscadeau leerkracht, schooldirecteur, conciërgeDe meeste mensen die in het onderwijs werken of hebben gewerkt, hebben een hart voor leerlingen en lesgeven. Daarom is het mooi als uw afscheidscadeau onderwijs daar recht aan doet. Met de bronzen beeldjes van Bronzenbeeldenwinkel kan dat, vooral als u kiest voor deze selectie afscheidscadeau's. U heeft daarbij ruime keuze uit verschillende voorstellingen. Ook de prijs van de beeldjes maakt dit een bijzonder aantrekkelijk afscheidskado om te geven, voor collega’s onderling of als leidinggevende.

Bovendien kunt u het beeldje combineren met een mooie fles wijn of een boeket. Het beeldje vormt daarbij een blijvende herinnering aan de werkplek en collega’s. Het staat prachtig op een nieuw bureau of thuis in de vensterbank. Brons combineert zowel met een zakelijk als huiselijk interieur, en kan dus overal neer worden gezet.
 

Persoonlijk afscheidscadeau voor iemand in het onderwijs 

U maakt het cadeau nog persoonlijker door er een mooie boodschap aan toe te voegen. Dat kan op twee manieren. U kunt als leidinggevende of directe collega een speech geven waarin u uw waardering uitspreekt voor de inzet van uw collega, en zijn of haar sterke punten benoemen. De meeste mensen halen ook herinneringen op en vertellen een of twee leuke anekdotes. Daarnaast kunt u ook een tekstplaatje op het beeld laten plaatsen, met een tekst naar keuze. Dat geeft ruimte voor een mooie spreuk, een compliment of een grappige zin die uw collega doet denken aan de voormalige werkplek. Wat u ook op het beeldje zet, de tekst blijft uw vertrekkende collega altijd bij.
 

Kado afscheid onderwijs online bestellen

U kunt eenvoudig een kado afscheid onderwijs online bestellen. U kunt op de afbeelding klikken van het afscheidsbeeldje voor meer informatie. Hier ziet u vervolgens meer informatie, zoals de exacte betekenis van het beeldje en de afmeting van het beeldje.

Uw bestelling wordt met Track en Trace code aan u verzonden zodat u precies kunt zien wanneer u het beeldje in huis of op school kunt verwachten. Heeft u nog vragen over een kado afscheid onderwijs kopen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel