Afscheidscadeau onderwijs | Kado voor afscheid leerkracht

afscheidscadeau onderwijsAfscheidscadeau onderwijs. U werkt bij een onderwijsinstelling en u gaat binnenkort afscheid nemen van een collega die een nieuwe baan heeft of met pensioen gaat. Daar wilt u natuurlijk bij stilstaan, vooral als uw collega lange tijd bij het de organisatie heeft gewerkt of uw directe collega was. Een standaard afscheidscadeau is dan wellicht niet wat u zoekt.

Gelukkig biedt Bronzenbeeldenwinkel een mooie selectie afscheidscadeaus aan voor onderwijsprofessionals. Hiermee verrast u de schooldirecteur, conciërge  tijdens zijn of haar afscheid op bijzondere wijze, bekijk ook onze afscheidscadeau juf, afscheidscadeau meester. De handzame beeldjes zijn gemaakt van hoogwaardig brons en beelden stuk voor stuk een herkenbaar tafereel uit het onderwijs uit. Een geschenk dat altijd doet denken aan die bijzondere baan op school.

 

Bekijk onze populaire afscheidscadeau onderwijs ideeën categorieën

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

Klein afscheidscadeautje onderwijs    Groot afscheidsgeschenk onderwijs    Afscheidscadeau onderwijs personeel

Tuinbeeld als blijvend afscheidscadeau onderwijs    Dierenbeeld als origineel afscheidscadeau onderwijs    zonnewijzer als origineel afscheidskado onderwijs

Bronzen penning voor collega onderwijs    Bronzen plaquette ter afscheid onderwijs    Afscheidsgeschenk collega onderwijs in opdracht

 

Orgineel afscheidscadeau voor leerkracht, decaan, schooldirecteur of conciërge 

Orgineel afscheidscadeau leerkracht, schooldirecteur, conciërgeDe meeste mensen die in het onderwijs werken of hebben gewerkt, hebben een hart voor leerlingen en lesgeven. Daarom is het mooi als uw afscheidscadeau onderwijs daar recht aan doet. Met de bronzen beeldjes van Bronzenbeeldenwinkel kan dat, vooral als u kiest voor deze selectie afscheidscadeaus. U heeft daarbij ruime keuze uit verschillende voorstellingen. Ook de prijs van de beeldjes maakt dit een bijzonder aantrekkelijk afscheidscadeau om te geven, voor collega’s onderling of als leidinggevende.

Bovendien kunt u het beeldje combineren met een mooie fles wijn of een boeket. Het beeldje vormt daarbij een blijvende herinnering aan de werkplek en collega’s. Het staat prachtig op een nieuw bureau of thuis in de vensterbank. Brons combineert zowel met een zakelijk als huiselijk interieur, en kan dus overal neer worden gezet.

 

Persoonlijk afscheidscadeau voor iemand in het onderwijs 

U maakt het cadeau nog persoonlijker door er een mooie boodschap aan toe te voegen. Dat kan op twee manieren. U kunt als leidinggevende of directe collega een speech geven waarin u uw waardering uitspreekt voor de inzet van uw collega, en zijn of haar sterke punten benoemen. De meeste mensen halen ook herinneringen op en vertellen een of twee leuke anekdotes. Daarnaast kunt u ook een tekstplaatje op het beeld laten plaatsen, met een tekst naar keuze. Dat geeft ruimte voor een mooie spreuk, een compliment of een grappige zin die uw collega doet denken aan de voormalige werkplek. Wat u ook op het beeldje zet, de tekst blijft uw vertrekkende collega altijd bij. 

 

Afscheidcadeau onderwijs ideeen | onze TOP 10

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 afscheidcadeau onderwijs ideeen.  

Uiteraard hebben we meerdere originele afscheidscadeaus voor het onderwijs deze vindt u bij :
Tuinbeeldenwaterornamentenkleine beeldjesgrote beeldenvrouwenbeelden,
dikke dames kunstballerina beeldenzonnewijzers , dierenbeeldenafrikaanse kunst

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Uitsluitend op afspraak geopend

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2021 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel