Bronzen ballerina beelden voor in de tuin | Ballerina brons kopen

bronzen ballerina, ballerina beeld, beeld ballerina

Ballerina beelden van dansende dames in diverse poses vindt u bij Bronzen Beelden Winkel. Een beeld van een ballerina is ideaal als tuinbeeld, maar kan kan ook mooi staan als accessoire op een tuintafel bijvoorbeeld.

Wij hebben ballerina beelden beschikbaar in diverse hoogtes en in meerdere kleuren. Mag het beeld een prominente rol hebben in de tuin en in grootsheid aanwezig zijn? Kijkt u dan onderaan de pagina bij de bronzen ballerina beelden van 1 meter of hoger. Een bronzen ballerina beeld laat uw tuin in ieder seizoen een feestje zijn.
 

vinkjeGRATIS verzending binnen Nederland en België
vinkjeGRATIS professionele onderhoudsset t.w.v. € 24,95 om de bronskleur te beschermen
 

>> Bekijk ook kleine ballerina beeldjes <<
 

Ballerina beeld van brons op sokkel

Sommige ballerina beelden zijn al bevestigd op een marmeren sokkeltje, zie hiervoor de individuele artikelen. De grote ballerina beelden zijn exclusief sokkel, maar plaats het beeld op een mooie sokkel en u zet u de bronzen ballerina letterlijk op een voetstuk. Het beeld lijkt hierdoor optisch groter, maar versterkt ook de uitstraling van het bronzen ballerina beeld. Sokkels zijn bij ons te bestellen in Hardsteen. Indien gewenst kunnen wij de sokkel ook voor u plaatsen en het beeld er voor u op monteren.
 

Ballerina beeld brons kopen

ballerina beeld brons, bronzen ballerina beeldAl onze ballerina beelden van brons zijn online te bestellen via onze webshop. Klik op de afbeelding van het bronzen ballerina beeld van uw keuze om de prijs en overige informatie te zien. Bij ons bent u niet alleen verzekerd dat uw bestelling met de grootst mogelijke zorg en aandacht wordt verzonden, uw bestelling van een ballerina beeld wordt met Track en Trace code verzonden zodat u zorgeloos een ballerina beeld kopen kunt.

Wilt u eerst ballerina beeld bekijken in onze showroom? Ook dit is mogelijk. Maakt u hiervoor dan wel even een afspraak zodat u ervan verzekerd bent dat u het bronzen ballerina beeld in het echt kunt bekijken.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het bronzen ballerina beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel