Dierengrafsteen | Een grafsteen huisdier kopen

Een dierengrafsteen of een grafsteen voor uw huisdier kopen. Naast de sombere gedenkstenen biedt Bronzenbeeldenwinkel.nl ook diverse dierengrafstenen aan, voor het gedenken van uw huisdier. Deze stenen zijn geschikt voor een graf van een (huis)dier als gedenksteen kat, gedenksteen hond.

In Nederland is het gewoon toegestaan om uw huisdier zelf te begraven. Het is mooi om deze plek te markeren met een stijlvolle dierengrafsteen of gedenkteken voor uw huisdier, zodat u altijd weet waar uw geliefde hond, kat of konijn begraven ligt.

Als u er ’s avonds een kaarsje wilt branden of in het voorjaar mooie plantjes wilt planten, kan dat naast of bij het graf met de dierengrafsteen. Daarnaast kunnen onze unieke dierengrafstenen ook fungeren als basis voor een gedenkplek in uw tuin. U hoeft hiervoor uw huisdier dus niet in de tuin begraven te hebben, maar u kunt de steen gewoon plaatsen op een plek in uw tuin die u hiervoor geschikt acht. Op die manier heeft u altijd een mooie plek, buitenshuis, waar u uw huisdier kunt gedenken.

Dierengrafstenen zijn vaak voorzien van een thema, met speciale vormgeving voor honden, katten en andere dieren. Denk aan de afdruk van een hondenpoot of een beeldje van een slapende kat. Dat geeft u alle vrijheid te kiezen voor de steen die past bij uw overleden (huis)dier. Zit er geen gedenkteken voor uw huisdier of steen bij die passend is? Dan kunnen onze reguliere grafstenen ook uitkomst bieden.
 

Unieke dierengrafstenen

Hoe kun je je huisdier gedenken in en rondom het huis? De meeste mensen richten hiervoor een aparte gedenkplek in. Dat kan variëren van een foto met een kaarsje in de vensterbank tot een gedenkplek buiten, met een gedenksteen. Als u een dierengrafsteen wilt gebruiken voor het maken van een gedenkplek is het verstandig eerst te kijken naar de plaats in uw tuin.

Als u prijs stelt op privacy plaatst u een van onze unieke dierengrafstenen buiten het zich van bezoekers of achter een kleine haag. Daarna kunt u de steen omgeven met mooie bloemen en planten, een foto op de steen zetten of kaarsjes neerzetten. Een grafkaars is handig voor buiten omdat deze bij wind en regen minder snel uitwaait.
 

Gedenkteken huisdier

Als u of uw gezin jarenlang gezelschap heeft gehad van een hond, kat of konijn en deze overlijdt, is het belangrijk afscheid te nemen. Dat doet u door het huisdier te begraven of een kleine ceremonie te houden. Een dierengrafsteen kan daarbij helpen. Door samen het gedenkteken voor uw huisdier te plaatsen op een mooi plekje in de tuin, krijgt uw overlijden huisdier alsnog een plek in uw gezin.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel