Bronzen pauw beeld kopen voor in de tuin

Bronzen pauwen, beeld paauwIn deze categorie dierenbeelden vindt u bronzen pauwen. We hebben deze pauwen in verschillende soorten. Eén van de soorten is de bronzen pauw die rijk gekleurd is. Hiervoor zijn verschillende tinten brons gebruikt. Het heeft een verenpak waar de uitdrukking ‘Zo trots als een pauw’ zeer zeker recht aan doet. Deze bronzen pauw kan door zijn afmeting en gewicht prima op een tafel buiten of ergens in huis geplaatst worden. Voelt u meer iets voor een effen kleur?

Dan is het de moeite waard om eens bij de andere bronzen pauwen beelden te kijken van een soortgelijk formaat. Voor in de tuin om rondom een vijver of op het gras te plaatsen, hebben we het koppel bronzen pauwen op een boomstronk van brons. Deze zijn slechts in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar, waardoor dit pauwen beeld ook voor kunstverzamelaars erg interessant is.
 

Bronzen pauw beeld op een sokkel

Vrijwel alle bronzen pauwen beelden kunnen eventueel op een sokkel geplaatst worden. De sokkel kunt u hier zelf voor uitkiezen in de categorie sokkels in onze webshop. Zoals u hier kunt zien, zijn de beschikbare sokkels gemaakt van de mooiste materialen. Marmer, natuursteen en beton zijn een glimp van de voorbeelden die u hier aan kunt treffen. Ook zijn er verschillende vormen mogelijk. Ondanks het grote aantal opties kan het lastig zijn om te bepalen welke sokkel geschikt is voor uw beeld van een pauw. Gelukkig kunt u voor vragen altijd terecht bij Bronzenbeeldenwinkel.nl.
 

Beeld pauw van brons online kopen

U kunt twee beelden van een pauw gemakkelijk online kopen. Het pauwen beeld wordt met Track & Trace code aan u verzonden, zodat u verzekerd bent van een goede levering.

De andere twee pauwen beelden kunt u eventueel eerst bekijken in onze showroom voordat u tot kopen overgaat. Mocht u dit willen, maakt u dan een afspraak, want onze showroom is op afspraak geopend. Heeft u vragen ove een pauw beeld kopen? Neem dan gerust contact met ons op.
 

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het bronzen pauwen beeld

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel