Labrador cadeau

Weet u niet precies wat het perfecte cadeau voor hondenliefhebber is? Geef een bronzen beeld van een labrador cadeau. Labradors zijn misschien wel de meest geliefde honden die er zijn door hun zachtaardige karakter. Misschien heeft de persoon waarvoor u een cadeau zoekt zelf wel een labrador als huisdier; de labrador is namelijk het populairste hondenras in Nederland. Bij bronzenbeeldenwinkel.nl kunt u terecht voor verschillende beeldjes van labradors en andere honden die mooi zullen staan in het huis van elke hondenbaas.

Onze beelden worden uitsluitend gemaakt door vakmensen en dat is terug te zien in de kwaliteit. De afwerking van het patinaproces gebeurt met de hand, waardoor elk beeld uniek is. Onze bronzen beelden zijn daardoor ook geliefd bij verzamelaars; veel beelden worden in beperkte opgave gemaakt. Een bronzen labrador beeld wordt altijd voorzien van een met de hand ondertekent certificaat.

 

Bekijk onze categorieën honden en labrador beelden

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

   kleine hondenbeeldjes    honden beelden    honden beeld op maat laten maken

 Urn hond asbeeldjes    gedenksteen hond als herinnering

 

 

Een bronzen beeld van een labrador cadeau doen

Wat is er schattiger dan een bronzen beeldje van een zittend hondje in de achtertuin of in de hal? Of de ontvanger van het cadeau nu zelf tien honden heeft of slechts een hondenliefhebber is: een bronzen labrador cadeau zal zeker bevallen. Naast zittende honden, kunt u ook kiezen voor beelden van staande honden of puppy’s. Ook kunt u een persoonlijk tekstplaatje aan het beeld laten toevoegen. Plaats hierop bijvoorbeeld de namen van hond en baas als blijvende herinnering.

 

Labrador cadeau op een sokkel

Laat uw labrador cadeau goed tot zijn recht komen op een mooie sokkel, die u ook bij bronzen beelden winkel kunt bestellen. We bieden sokkels van natuursteen of graniet die prachtig staan onder elk beeld. U kunt het labradorbeeld door ons laten monteren op de sokkel, maar u kunt er ook voor kiezen om de montage zelf te doen. In dit geval ontvangt u van ons instructies voor de montage van het beeld.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel