Sarah cadeau 50 jaar vrouw | Origineel kado 50ste verjaardag

origineel vrouw 50 jaar cadeauOrigineel cadeau vrouw 50 jaar schenken. Wij horen u denken wat geef je iemand die 50 jaar wordt?  wij hebben prachtige verjaardagcadeaus voor een vrouw die 50 jaar wordt. 

Bereikt een vrouw in jouw omgeving binnenkort de leeftijd van 50 jaar? Dan is dat natuurlijk een reden om daar aandacht aan te besteden. Niet iedereen vindt het even leuk de leeftijd van Sarah te bereiken, maar een passend cadeau voor een vrouw van 50 jaar is altijd welkom.

Houdt jouw moeder of vriendin van kunst in de tuin? Kies dan voor een kwalitatief hoogwaardig bronzen beeld voor in haar tuin. In onze collectie vind je allerlei bronzen beelden en zonnewijzers die heel geschikt zijn voor vrouwen van 50. Een kadotip is bijvoorbeeld een yogabeeld of een dikke dames beeld, of geef haar een abstracte voorstelling cadeau als ze daarvan houdt. Er is voor elke smaak een mooi beeld verkrijgbaar.
 

Bekijk onze populaire 50 jaar vrouw cadeau categorieën

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

Prachtig tuinbeeld als origineel 50 jaar vrouw cadeau    Dierenbeeld als 50 jaar verjaardag ideeen vrouw    zonnewijzer als origineel 50 jaar vrouw cadeau

kleine beeldjes als leuk 50 jaar cadeau vrouw    Ballerina beeldje als 50 jarig verjaardagscadeau vrouw    Familiebeeldjes als 50 jaar vrouw cadeau

abstracte binnen beelden voor verjaardag    sterrenbeeldjes cadeau voor een verjaardag    waterornament als verjaardagscadeau vrouw

originele verjaardagscadeautjes onder 150

 

Een prachtig cadeau 50 jaar vrouw ter ere van uw 50ste verjaardag van uw moeder, zus, vriendin of oma

Wat is er nu mooier dan een beeld van een vrouw als verjaardagscadeau vrouw? In ons assortiment vind je dan ook een heel scala aan mooie beelden die vrouwen uitbeelden. Van sierlijke ballerina’s tot dikke dames in mooie poses: ze zijn allemaal geschikt als verjaardagscadeau voor een Sarah. Als je weet waar de jarige van houdt is het vrij eenvoudig een mooi beeld uit te zoeken. Liever een abstract beeld of een mooie zonnewijzer? Die zijn net zo goed verkrijgbaar.
 

Quotes, spreuken en gedicht 50 jaar vrouw

Quotes en spreuken en gedicht voor 50 jaar vrouw. Mocht u op zoek zijn naar een tekst voor op het persoonlijke boodschap kaartje. Of naar een inspiratie tekst voor op het tekstplaatje voor op het cadeutje voor de 50 jarige vrouw, kunnen de onderstaande spreuken en quotes u wellicht helpen.

 • Ook leuke meisjes worden vijftig
 • Hallo Sarah, verlies niet de moed, ook na 50 is het leven goed!
 • Sarah wees niet bang, de volgende 50 duren net zo lang.
 • Al 50 jaar energiek, lief, zorgzaam en uniek!
 • Je voelt je 30, 
  Je ziet eruit als 40,
  Maar je wordt toch echt 50!
 • Sarah gaat als een speer, ze viert haar 39e voor de 12e keer.
 • Nu je de halve eeuw passeert, wordt je door Sarah geëerd
 • Vanaf je eerste levensjaar is de teller gaan lopen tot nu 50 jaar. 
  De jaren zijn omgevlogen, maar wat heeft ze genoten. 
  Vaak met een lach, soms met een traan.
  Dat je de reis naar 100 jaar ook beleven mag!
 • Zet de botox maar vast klaar, Sarah is 50 jaar
 • Mam het is echt waar, je bent 50 jaar!

 

50 jaar Sarah ideeën? Bestel onze kadotip

Sarah cadeau ideeenNaast onze andere beelden hebben wij ook een kadotip: ons speciale Sarah beeldje. Dit prachtige beeldje kunt u personaliseren met een tekstplaatje met eigen tekst.  De betekenis Sarah zien stond voor het eerst in de Dikke Van Dale in 1995.  

De betekenis van dit spreekwoord was toen: 'Een vrouwelijke pop van brooddeeg, banket, vlees of stof in de vorm van een oude vrouw, die een vrouw op haar vijftigste verjaardag ten geschenke wordt gegeven.  Tegenwoordig staat het voor een tweede jeugd of zoals veel mensen ook zeggen "het leven begint bij vijftig!"
 

Plaatsing van een beeld op sokkel voor de 50 jarige vrouw 

vrouw 50 jaarAls je op korte termijn een beeld nodig hebt is het mogelijk de levertijd te verkorten. De levertijd verschilt per beeld. Indien je een beeld met spoed nodig hebt geef je dit aan bij het doen van je bestelling.

Daarnaast is het mogelijk je cadeau te plaatsen op de gewenste locatie of op een mooie sokkel. Dat laatste is zeer geschikt voor kleine beelden. Het plaatsen van een beeld is al mogelijk vanaf 195 euro. We leveren deze dienst gratis bij aankoop van een beeld met een waarde van meer dan 2000 euro.
 

Kadotip 50 jaar vrouw | TOP 10 50 jaar verjaardag ideeen vrouw

Zoekt u een kadotip 50 jaar vrouw? Bovenaan de pagina vindt u onze samengestelde top 10 van onze 50 jaar vrouw cadeau.

Uiteraard hebben we meerdere originele 50 jarige cadeau's voor vrouwen, deze vindt u bij:
Tuinbeeldenwaterornamentenkleine beeldjesgrote beeldenvrouwenbeelden,
dikke dames kunstballerina beeldenzonnewijzersdierenbeeldenafrikaanse kuns

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel