origineel vrouw 50 jaar cadeau50 jaar vrouw | Origineel cadeau 50 jaar sarah

Origineel cadeau vrouw 50 jaar.  Wij horen u denken wat geef je iemand die 50 jaar wordt?  wij hebben prachtige verjaardagcadeaus voor een vrouw die 50 jaar wordt. 

Bereikt een vrouw in jouw omgeving binnenkort de leeftijd van 50 jaar? Dan is dat natuurlijk een reden om daar aandacht aan te besteden. Niet iedereen vindt het even leuk de leeftijd van Sarah te bereiken, maar een passend cadeau voor een vrouw van 50 jaar is altijd welkom.

Houdt jouw moeder of vriendin van kunst in de tuin? Kies dan voor een kwalitatief hoogwaardig bronzen beeld voor in haar tuin. In onze collectie vind je allerlei bronzen beelden en zonnewijzers die heel geschikt zijn voor vrouwen van 50. Kies bijvoorbeeld voor een yogabeeld of een dikke dames beeld, of geef haar een abstracte voorstelling cadeau als ze daarvan houdt. Er is voor elke smaak een mooi beeld verkrijgbaar.

 

Bekijk onze populaire 50 jaar vrouw cadeau categorieën

Klik op een afbeelding om naar de  categorie te gaan

Prachtig tuinbeeld als origineel 50 jaar vrouw cadeau    Dierenbeeld als 50 jaar verjaardag ideeen vrouw    zonnewijzer als origineel 50 jaar vrouw cadeau

kleine beeldjes als leuk 50 jaar cadeau vrouw    Ballerina beeldje als 50 jarig verjaardagscadeau vrouw    Familiebeeldjes als 50 jaar vrouw cadeau

 

Een prachtig cadeau 50 jaar vrouw ter ere van uw 50ste verjaardag van uw moeder, zus, vriendin of oma.

Wat is er nu mooier dan een beeld van een vrouw als verjaardagscadeau vrouw? In ons assortiment vind je dan ook een heel scala aan mooie beelden die vrouwen uitbeelden. Van sierlijke ballerina’s tot dikke dames in mooie poses: ze zijn allemaal geschikt als verjaardagscadeau voor een Sarah. Als je weet waar de jarige van houdt is het vrij eenvoudig een mooi beeld uit te zoeken. Liever een abstract beeld of een mooie zonnewijzer? Die zijn net zo goed verkrijgbaar.

Sarah cadeau ideeen

 

50 jaar Sarah ideeen

Naast onze andere beelden hebben wij ook een speciaal Sarah beeldje,  dit prachtige beeldje kunt u personaliseren met een tekstplaatje met eigen tekst.  De betekenis Sarah zien stond voor het eerst in de Dikke Van Dale in 1995.  

De betekenis van dit spreekwoord was toen: 'Een vrouwelijke pop van brooddeeg, banket, vlees of stof in de vorm van een oude vrouw, die een vrouw op haar vijftigste verjaardag ten geschenke wordt gegeven.  Tegenwoordig staat het voor een tweede jeugd of zoals veel mensen ook zeggen "het leven begint bij vijftig!"

 

vrouw 50 jaarPlaatsing van een beeld op sokkel voor de 50 jarige vrouw 

Als je op korte termijn een beeld nodig hebt is het mogelijk de levertijd te verkorten. De levertijd verschilt per beeld. Indien je een beeld met spoed nodig hebt geef je dit aan bij het doen van je bestelling.

Daarnaast is het mogelijk je cadeau te plaatsen op de gewenste locatie of op een mooie sokkel. Dat laatste is zeer geschikt voor kleine beelden. Het plaatsen van een beeld is al mogelijk vanaf 195 euro. We leveren deze dienst gratis bij aankoop van een beeld met een waarde van meer dan 2000 euro.

 

TOP 10 | 50 jaar verjaardag ideeen vrouw

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 van onze 50 jaar vrouw cadeau  

Uiteraard hebben we meerdere originele 50 jarige cadeau's voor vrouwen deze vindt u bij :
Tuinbeeldenwaterornamentenkleine beeldjesgrote beeldenvrouwenbeelden,
dikke dames kunstballerina beeldenzonnewijzers , dierenbeeldenafrikaanse kunst

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen? Bel ons gerust
Uitsluitend op afspraak geopend

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2021 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel