Blijvende herinnering paard | Een aandenken overleden paard

Paarden hebben intensieve verzorging nodig. De band tussen ruiter en dier is dan ook bijna altijd een hechte. Als u dag in dag uit, jaar in jaar uit met uw paard bezig was en deze plotseling overlijdt, is dat een grote klap. Geef uzelf daarom een mooie, blijvende herinnering aan uw paard als u uw dier bent verloren in de vorm van een bronzen paard.

Of verras iemand in uw omgeving met een gedenkgeschenk. Bronzenbeeldenwinkel heeft een ruim assortiment dierenbeelden waarin u ook beelden van paarden vindt. Deze zijn heel geschikt als aandenken aan uw overleden paard, of een paard dat iemand in uw omgeving moet missen. Alle beelden zijn geschikt voor thuis, maar natuurlijk ook voor op een manege of andere omgeving waar paarden voorkomen.
 

Passend aandenken aan een overleden paard

Het ene paard is het andere niet. Daarom vindt u in onze collectie zeer uiteenlopende beelden van paarden. Realistische paarden, sportpaarden, sierlijke en vurige paarden of paarden met ruiter. Er is ook ruime keuze in uitvoering en afmeting. Zo kunt u kiezen voor een beeld van handzaam formaat dat u binnen neer kunt zetten, of een groot beeld voor buiten.

U heeft keuze uit 29 verschillende beelden, waarvan sommige ook met sokkel geleverd worden. Een andere optie is het muurornament van een galopperend paard dat u ook in ons assortiment paardenbeelden vindt. Dit ornament is gemaakt van hoogwaardig brons en vormt een mooi, klein aandenken aan een overleden paard.
 

Paardenbeeld voor buiten

Enkele beelden zijn geschikt voor buiten. Deze zijn groter van afmeting en vallen dus altijd op. Een bronzen steigerend paard of een statig dressuurpaard in uw tuin doen u voor altijd denken aan uw eigen paard. Omdat er veel verschillende soorten beelden beschikbaar zijn, vindt u altijd een beeld dat een liefdevolle herinnering aan uw eigen hoefdier vormt.

Zo vindt u naast grote tuinbeelden van paarden ook kleine beeldjes in onze collectie, bijvoorbeeld van een Fries paard of een ingetogen merrie. Was uw paard niet alleen úw lievelingsdier maar ook dat van uw kind? Kies dan voor het lieflijke beeld van paard met kind, dat ook geschikt is voor de tuin.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Bel ons of neemt contact op via WhatsApp

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2021 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel