Blijvende herinnering paard | Een aandenken overleden paard

blijvende herinnering paardEen blijvende herinnering paard creëren met een bronzen beeld. Paarden, zoals een dressuurpaard, hebben intensieve verzorging nodig. De band tussen ruiter en dier is dan ook bijna altijd een hechte. Als u dag in dag uit, jaar in jaar uit met uw paard bezig was en deze plotseling overlijdt, is dat een grote klap. Geef uzelf daarom een mooie, blijvende herinnering aan uw paard als u uw dier bent verloren in de vorm van een bronzen paard.

Wij hebben kleine paarden beeldjes om te gedenken voor in huis en grote paardenbeelden zoals een dressuurpaard voor in de tuin.
 

Bekijk onze kleine en grote bronzen paarden beelden

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan

paardenbeeldje blijvende herinnering      Grote paardenbeeld herinnering
 

Passend aandenken aan een overleden paard

Het ene paard is het andere niet. Daarom vindt u in onze collectie zeer uiteenlopende beelden van paarden. Realistische paarden, sportpaarden, sierlijke en vurige paarden of dressuurpaarden met ruiter. Er is ook ruime keuze in uitvoering en afmeting. Zo kunt u kiezen voor een beeld van handzaam formaat dat u binnen neer kunt zetten, of een groot beeld voor buiten.

U heeft keuze uit tientallen verschillende beelden, waarvan sommige ook met sokkel geleverd worden. Een andere optie is het muurornament van een galopperend paard dat u ook in ons assortiment paardenbeelden vindt. Dit ornament is gemaakt van hoogwaardig brons en vormt een mooi, klein aandenken aan een overleden paard.
 

Beeld overleden paard laten maken

U kunt ook een beeld van uw overleden paard laten maken. Bekijk hieronder deze video voor meer informatie.
 

Video over beeld van overleden paard nagemaakt
 

Paardenbeeld voor buiten

Enkele beelden zijn geschikt voor buiten. Deze zijn groter van afmeting en vallen dus altijd op. Een bronzen steigerend paard of een statig dressuurpaard in uw tuin doen u voor altijd denken aan uw eigen paard. Omdat er veel verschillende soorten beelden beschikbaar zijn, vindt u altijd een beeld dat een liefdevolle herinnering aan uw eigen hoefdier vormt.

Zo vindt u naast grote tuinbeelden van paarden ook kleine beeldjes in onze collectie, bijvoorbeeld van een Fries paard of een ingetogen merrie. Was uw paard niet alleen úw lievelingsdier maar ook dat van uw kind? Kies dan voor het lieflijke beeld van paard met kind, dat ook geschikt is voor de tuin.
 

TOP 10 beelden blijvende herinnering paard

Hieronder vindt u onze samengestelde top 10 van onze paarden beelden als blijvende herinnering. Bekijk ook al onze bronzen paarden beelden.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel