Herdenking 5 jaar overleden | Beeld ter herdenking 5 jaar overleden

Wie een dierbare is verloren beleeft elk jaar de dag van dat verlies opnieuw. De meeste mensen staan stil bij de sterfdag van hun geliefde, familielid of vriend. Ook als de tijd verstrijkt is het prettig eens in de zoveel tijd een moment in te ruimen voor het gedenken, samen of alleen. Een tastbaar object, zoals een symbolisch bronzen beeld als herinnering overlijden kan daarbij helpen.

De bronzen gedenk geschenken van Bronzenbeeldenwinkel.nl zijn op meerdere manieren in te zetten. Zo kunt u zelf een beeldje bestellen om uw dierbare, bijvoorbeeld ter nagedachtenis vijf jaar na het overlijden, te gedenken. De beeldjes zijn echter ook geschikt als cadeau aan bekenden die iemand moeten missen, of voor het inrichten van een gedenkplek thuis of elders. Denk aan herdenking verjaardag overleden kind , verjaardag overleden vader, verjaardag overleden moeder

 

Beeld uitzoeken om iemand gedenken

Bronzenbeeldenwinkel.nl biedt een groot aantal bronzen beelden aan waarvan een groot gedeelte passend is als gedenkbeeld. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor beelden met het thema liefde, gezin of een dierenbeeldje. Als uw dierbare een echt familiemens was, of van dieren hield, zijn deze beelden heel geschikt.

Natuurlijk kunt u elk bronzen beeld aanschaffen als gedenkbeeld, zolang het maar bij u en de overledene past. Ook abstracte beeldjes lenen zich goed als gedenkbeeld. Hiermee kunt u thuis een gedenkplek inrichten, met het beeld als middelpunt. De bronzen beeldjes lenen zich daarnaast ook goed voor plaatsing buiten, bijvoorbeeld in de tuin of bij een graf.

 

Tekst 5 jaar overleden

Alle bronzen beeldjes van Bronzenbeeldenwinkel.nl kunnen worden voorzien van een inscriptie op de (kleine) sokkel. U kunt bijvoorbeeld de sterfdatum en naam van de overledene op het beeld laten graveren, of een spreuk meegeven aan de ontvanger van het beeld. Meestal geldt, hoe persoonlijker, hoe beter. Uiteraard is de keuze voor een inscriptie altijd persoonlijk en kunt u het beeld ook bestellen zonder ingegraveerde boodschap.

 

Bekijk hier categorieën om stil te staan bij iemand die 5 jaar geleden overleden is 

Klik op een afbeelding om naar de categorie te gaan

Engelen gedenken   Maria beelden    tuin gedenksteen    

   thuis gedenken    alternatief voor grafsteen    Grafdecoratie om iemand te gedenken op de begraafplaats    

Bronzen grafletters    bronzen gedenkplaat, plaquette van brons voor op het graf    ideeën asbestemming

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel