Olifanten beeld van brons | Bronzen Beeld olifant kopen

Bronzen olifant, beeld olifantMet een bronzen olifant beeld haalt u een stukje Afrika naar uw eigen tuin of woning. Sommige olifanten beelden zijn echter van een formaat die het toelaat om gemakkelijk verplaatst te worden. Ze zijn dus niet op ware grootte gemaakt, maar zijn beslist zeer realistisch te noemen. U kunt het getrompetter van de olifanten al bijna horen.

De olifant beelden zijn met zeer veel zorg en aandacht voor detail tot stand gekomen. Enkele van deze olifanten van brons zijn ook te gebruiken als fontein. Het water komt dan via de slurf van het olifanten beeld naar buiten. Bekijk ook onze andere dierenbeelden.
 

Een olifant beeld op een sokkel voor in de tuin

olifant beeld, olifanten beeldjesEen olifanten beeld kan ook eventueel op een sokkel geplaatst worden voor in uw tuin. Heeft u geen geschikte sokkel staan? Kijk dan eens in onze webshop onder de categorie sokkels. Ze zijn gemaakt van de mooiste materialen, zoals natuursteen of marmer.

Doordat de olifanten van brons gaatjes bevatten, zijn ze middels die gaatjes gemakkelijk te bevestigen aan een sokkel. Wilt u de bevestiging liever overlaten aan een vakman? Het team van Bronzenbeeldenwinkel.nl zorgt er niet alleen voor dat uw bronzen olifant uw deur bereikt, maar kan ook voor de bevestiging zorgen van het beeld aan de sokkel.
 

Bronzen olifanten beeld online kopen

U kunt een olifant beeld gemakkelijk online bestellen. Uw olifant beeld wordt met Track en Trace code aan uw verzonden zodat u verzekerd bent van een goede levering.

Bent u serieus geïnteresseerd in een groot olifant tuinbeeld? Dan kunt u contact met ons opnemen zodat u dit beeld eerst kunt bezichtigen. Heeft u vragen over een olifant beeld kopen? Stel uw vraag per e-mail: info@bronzenbeeldenwinkel.nl of bel ons: 038 - 230 2360.

Bronzen beelden kopen met o.a. iDeal, Credit Card, AfterPay of PayPal
Vragen over bronzen beelden? Bel ons gerust
Bezoek ons op afspraak

Uw bestelling

Nog geen bronzen beelden toegevoegd
Bronzen Beelden Winkel Garanties
© 2014 - 2024 Bronzen Beelden Winkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel